nagradnjača

Imamo dobitnika prezabavnog rođendana u Fun Stationu, ovo će biti najbolje slavlje ikad!

Nakon više od deset dana igre na našoj Facebook stranici, brojnih komentara i 'shareova', pronašli smo sretnog dobitnika/dobitnicu!

21:00h
0
Ustupila: Tamara Kralj

Rođendaonica Fun Station mjesto je najbolje zabave u gradu, a u dvije i pol godine rada, u njoj su rođendan sa svojim prijateljima proslavili brojni mališani.

Smješten je u Martinovki, u ulici Ivana Generalića u Koprivnici, a osim proslave rođendana, u drugom prostoru organiziraju i kreativnu učionicu za školarce. Nakon izolacije, vrijeme je da se veselimo i družimo pa su tako vaš omiljeni portal ePodravina.hr i Fun station jednom malom sretniku odlučili pokloniti proslavu rođendana!

Nakon više od deset dana igre na našoj Facebook stranici, brojnih komentara i ‘shareova’, pronašli smo sretnog dobitnika/dobitnicu!

Ona je Mateja Ferenčić! Čestitamo! Mateja, javi se vlasnici Tamari Kralj (097 771 4377) i sve dogovori s njom! Želimo vam puno zabave

Njeno dijete za svoj će najsretniji dan u godini dobiti puni paket, odnosno prostor, organizaciju, animatoricu, neizostavnu tortu, hranu, sokove te grickalice. Uz brojne aktivnosti i igre za djecu, dobre zabave sigurno neće nedostajati. Mališan na rođendan može pozvati 15 prijatelja, a nagradu iskoristiti 365 dana od izvlačenja.

A svi vi ostali koji ovog puta niste imali sreće, svejedno možete dati priliku Fun Stationu jer sigurno je da nećete zažaliti! Javite se Tamari i dogovorite svoj termin, nadoknadite rođendan koji možda niste proslavili zbog korone!

čitam...