Uzbudljiv vikend

Imamo dobitnike ulaznica koji će uživati na koncertu Stochela Rosenberga i stand up predstavi Studija Smijeha

17:30h
0

U subotu 1. travnja u križevački Soul Cafe stiže gypsy jazz legenda, gitarist Stochelo Rosenberg, a istoga dana u Klubu kulture održat će se Rođendanski best of nastup komičara iz Studija Smijeha.

Portal ePodravina.hr podijelio je po dvije ulaznice za svako događanje. Na koncertu će uživati  Nikolina Salamon i Christian Čoklica, a na stand up predstavi Ivona Zelčić i Luka Pavliček. Dobitnici ulaznica bit će na organizatorskom popisu, dovoljno je pojaviti se na događanju s osobnom iskaznicom.


Stochelo Rosenberg jedan je najvećih gitarističkih virtuoza današnjice, učenik škole Djanga Reinhardta i vodeći gitarist svjetski poznatog Rosenberg Trija, a specijalni gost na križevačkom koncertu bit će Mate Matišić. Koncert počinje u 21 sat.

U Klubu kulture od 21 sat iste subote nastupit će Tomislav Primorac, Vanja Dobrijević, Ivica Lazaneo, Ante Travizi, Josip Škiljo, Saša Turković i voditelj večeri Goran Vinčić. Rođendanski best of stand up show počinje u 21 sat, a vrata kluba otvaraju se od 20 sati.

 

čitam...