KEREKESH TEATAR

Imamo dobitnike ulaznica za današnju premijeru Kerekešovog Ringišpila, igrat će se na Šoderici

Mi smo za vas pripremili dva puta po dvije ulaznice! Igrali smo se kratko, ali slatko, a sad imamo dobitnike ulaznica! 

11:55h
0
Predstava Udavače, Ljeto na Šoderici // Foto: Matija Gudlin

Ljeto na Šoderici danas ide dalje! Kerekesh teatar spremio je premijeru predstave Ringišpil! Radi se o predstavi u kojoj igra fantastični duo, Ljubomir i Jan Kerekeš, što garantira smijeh do suza.


Predstava je autorski projekt Ljubomira Kerekeša, a Ljubomir i Jan glume oca i sina. Radi se o obiteljskoj priči samohranog oca koja se bavi raznoraznim metodama odgoja koje su jedna duhovitija od druge.

Mi smo za vas pripremili dva puta po dvije ulaznice! Igrali smo se kratko, ali slatko, a sad imamo dobitnike ulaznica!

Predstava će se definitivno održati na Šoderici, potvrdili su danas organizatori.

Sretni dobitnici su Blaženko Jakupec i Iva Pejak. Čestitamo!

O predstavi: Zašto dudu nije dobro predugo cuclati? Kako razgovarati s tetama u vrtiću pored popišanog kreveta? Kako pristupiti djevojci? Što napraviti kad popušiš prvi šamar? Kako od djeteta napraviti čovjeka? Sve odgovore dobiti ćete u dnevnom boravku skromnog stančića, gdje samohrani otac započinje trnovit put odgoja svog sinčića. Ovako velika odgovornost iziskuje s očeve strane veliku sposobnost kao i obavezu, ali osim velike ljubavi prema sinu, otac Stanko nažalost ne raspolaže impozantnim životnim iskustvom kao ni inteligentnom nadogradnjom. Sin Tonko je, s  druge strane, isto tako nažalost, zarobljenik genetike koja s razvojem sve više pokazuje svoju postojanost. Svaki period života ima svoje lice i naličje, tako da u određenim trenucima života polako uočavamo sličnost, pa čak i autentičnost ponavljanja istog. Ovo je priča o hrabrosti, odlučnosti i svijesti o životu u kojem se sve ponavlja, tj. vrti kao ringišpil.

Ulaznice za predstave su u prodaji po cijeni od 40 kuna na lokacijama: FOTO Lenišće iz Koprivnice, Mosquito beach bar (Šoderica), caffe bar Kaktus Koprivnica i od 19 sati na ulazu prije predstave.

 

čitam...