kerekesh teatar

Imamo dobitnike ulaznica za hit komediju Pokopaj me nježno danas na Šoderici

Smijeh i dobra zabava vam ne ginu, a vaš portal ePodravina.hr poklanja vam pet puta po jednu ulaznicu.

18:00h
0
Foto: Matija Gudlin

Danas u 20.30 sati na Šoderici ne propustite hit komediju Pokopaj me nježno, koja pod zvjezdanim nebom igra u sklopu Ljeta na Šoderici.

Komedija Kerekesh Teatra bavi se deficitarnim zanimanjem – grobarima. U selu Strahlinec, direktor Puh je otvorio vrata pogrebnog poduzeća i mrtvačnice “Pokopaj me nježno”. Uz njegovog, na sve načine ograničenog asistenta, Mišaka, na javni natječaj za posao grobara javili su se: bosanac rovokop Meho Puzić, albanac slastičar Izmet Haljimi, mekani fizioterapeut Robert Fotić i gluhonijemi Miljenko Pavelić.

Pripreme za prvi sprovod mogu početi. Pokojnik je…..dobrovoljac. U predstavi igraju Jan Kerekeš, Ljubomir Kerekeš, Draško Zidar, Goran Koši, Matko Knešaurek i Mijo Pavelko.

Smijeh i dobra zabava vam ne ginu, a vaš portal ePodravina.hr poklanja vam pet puta po jednu ulaznicu.

Ulaznice su osvojili:

Danijela Dukarić
Kristina Kiš
Ivka Živković
Vanja Pintarić
Zorica Buza

Čestitamo dobitnicima koji svoje karte moći podići na ulazu prije predstave.

Predstave se održavaju na pozornici uz obalu ispred Mosquito beach bara. Sve predstave počinju u 20.30 sati, a ulazak publike je predviđen pola sata ranije. Cijena ulaznice je 40 kuna, a kupiti se može u Mosquito baru na Šoderici, u caffe baru Kaktus u Koprivnici i na ulazu kazališnog prostora prije same predstave, od 19 sati.

čitam...