Noć kazališta

Imamo dobitnike ulaznica za Kraljevnu na zrnu graška i Kavicu u podne u Domoljubu

15:29h
0
Na kavici u podne

Noć kazališta u Domoljubu donosi dvije vrhunske predstave i to jednu za odrasle, NA kavici u podne, i jednu za mališane, vječni klasik, Kraljevnu na zrnu graška.

Na portalu ePodravina dijelili smo po dvije karte za svaku predstavu, a sretne ruke bili su Ivana Knapić za Kavicu podne i Dijana Pleadin za Kravljevnu na zrnu graška.

Svoje karte mogu podići u Domoljubu.

U subotu, 19. studenog, u 19.30 sati Teatar Gavran izvodi predstavu Na kavici u podne. Autor i redatelj je Miro Gavran, a glume Mladena Gavran i Vedran Komerički. “Na Kavici u podne” je iznimno topla kazališna predstava u kojoj su glavni junaci majka i sin koji su karakterno bitno različiti.

Ulaznice po cijeni od 55 kuna (7,29 €) možete podići u Domoljubu radnim danom od 13 do 17 sati ili rezervirati na broj telefona 222-390 te na email blagajna@pou-kop.hr. Cijena za studente, umirovljenike te za kupovinu 6 ili više ulaznica umanjuje se za 10,00 kn (1,33 €) od redovne cijene ulaznice.

Kraljevna na zrnu graška // Foto: Kazalište Dubrava

Istoga dana u 11 sati dolazi dugoiščekivana Kraljevna na zrnu graška, temeljena na priči H. C. Andersen / Antonio Gabelić, u izvedbi Dječjeg kazališta Dubrava i režiji Ive Srnec. Igraju Katarina Madirazza, Marina Stanger, Matija Major.

Nakon predstave, na redu je zanimljiva kreativna radionica – Kraljevna na zrnu graška.
Povodom obilježavanja Noći kazališta, nakon predstave, održat će se kreativna radionica na kojoj će mališani izraditi svoje malo kazalište koje će moći ponijeti kući. Radionica je namijenjena mališanima dobi od 4 godine na više, a materijali za radionicu su osigurani. Vrijeme održavanja radionice je 12 sati, a trajat će jedan sat. Zbog ograničenog broja potrebna je prijava na besplatnu radionicu. Prijave možete izvršiti na e-mail: kultura@pou-kop

 

Komentiranjem prihvaćate naše Uvjete korištenja, komentiranja i zaštite privatnosti!

Reklamni sadržaj - sponzorira ADNOW