Nagradna igra

Imamo dvije ulaznice za predstavu Izložak br. 49 Teatra Exit u Klubu kulture

12:30h
0
Teatar Exit logo // FOTO: http://teatarexit.hr/

Predstava Izložak br. 49 iz produkcije Teatra Exit gostuje u subotu 12. studenoga u Klubu kulture.

Multimedijalni i kulturni centar kojeg vodi udruga K.V.AR.K. kroz mjesec studeni obilježit će 11 godina svog djelovanja i aktivnog rada, a izvrsna predstava Izložak br. 49. prvi je program u nizu kojim će prostor obilježiti svoju godišnjicu.


Cijena ulaznice u pretprodaji je 40 kuna i može se kupiti u križevačkom kafiću Art Rock Caffe ili putem broja telefona 048 711 073, a valja napomenuti kako je u prodaji ograničen broj ulaznica. Ukoliko ostane slobodnih mjesta, ulaznica će na dan predstave koštati 60 kuna.

Sadržaj predstave:
Bivši se izbacivač u ulozi muzejskog čuvara na svoj način suočava s pitanjima o smislu umjetnosti. Provodeći radno vrijeme pokraj jednog provokativnog izloška, potaknut na razmišljanje, postupno mijenja svoje dotadašnje stavove i svoju zaštitarsku ulogu počinje shvaćati vrlo osobno, braneći svim srcem povjereno mu umjetničko djelo od kritika i napada zgrožene javnosti.

Prema tekstu: Nipple Jesus, Nick Hornby
Pripremio i izvodi: Damir Poljičak
Umjetnički ravnatelj Teatra EXIT: Matko Raguž

Portal epodravina.hr dijeli dvije ulaznice za predstavu Izložak br. 49, dovoljno je ispuniti obrazac iz priloga i možda upravo vas sreća pomazi.

čitam...