EPODRAVINA I UMKO

Imamo imena sretnih dobitnica koje će večeras uživati na predstavi Kakva ti je žena, takav ti je život

Riječ je o predstavi koja na humorističan način prikazuje ljubavni odnos muškarca i žene te problematiku braku, a autor joj je Dragan Marinković Maca

11:09h
0
Kerekesh teatar, Ljeto na Šoderici
Foto: Ivan Balija

Druga u nizu predstava u sklopu Ljeta na Šoderici održat će se večeras na prostoru Aqua terra resorta na Šoderici.

U organizaciji Kerekesh Teatar i Udruge Mladih Koprivnica čeka nas urnebesna predstava Kakva ti je žena, takav ti je život koja izaziva napade smijeha.

Riječ je o predstavi koja na humorističan način prikazuje ljubavni odnos muškarca i žene te problematiku braku, a autor joj je Dragan Marinković Maca, poznati bosanskohercegovački glumac, voditelj i TV ličnost.

Ulaznice za predstavu prodaju se u FOTO Lenišće iz Koprivnice, Mosquito beach bar (Šoderica), Caffe baru Kaktus (Koprivnica), a online ih je moguće kupiti putem sustava ENTRIO i od 19 sati na ulazu prije predstave. Cijena im je 50 kuna, a preko sustava Entrio 60 kuna.

Predstava se izvodi na jezeru Šoderica, a u slučaju lošeg vremena predstava će biti izvedena u Društvenom domu u Legradu, napominju organizatori. U suradnji s Udrugom mladih Koprivnica naš portal ePodravina daruje dvoje čitatelja s po dvije ulaznice.

Najviše sreće imale su ovaj puta Marija Grudić i Mihaela Kranjec. Njima čestitamo i želimo dobru zabavu, a ostalima više sreće drugi put.