Izabrali ste

IMAMO KRALJICU MATURE! U nevjerojatno tijesnoj borbi presudilo je samo 11 lajkova, evo maturantica koje su osvojile vaša srca

20:00h
0
Foto: Matija Gudlin

Nakon nepuna dva tjedna u kojima ste lajkovima obasipali prelijepe maturantice, došao je trenutak da proglasimo Kraljicu mature portala ePodravina!


Tijekom glasovanja situacija se neprestano mijenjala. Neke od djevojaka koje su jako krenule, nisu uspjele zadržati vodstvo do kraja, neke su se uzdigle u zadnji čas, a neke su bez prestanka dobivale vaše simpatije.

Na kraju je bilo nevjerojatno neizvjesno! Danas u 12.30 prebrojili smo glasove i pobjednica je za iznimno tijesnih 11 glasova nadmašila drugoplasiranu.

Tako je prvu nagradu, s 2122 lajkova, osvojila Mihaela Šubić! Druga maturantica koja vas je najviše osvojila bila je Lea Trnski s 2111 glasova, a treća Valentina Šestak dobila je 1694 lajka.

Mihaela Šubić

Tako će se Mihaela moći prošetati u predivnoj haljini butika Lu Lei iz Križevaca, a sa sobom će nositi kožnu torbicu Salona kože Klara iz Koprivnice.

Butik Lu Lei nalazi se na adresi Trg Antuna Nemčića 6, u blizini samog centra grada, i nudi široku ponudu moderne odjeće i obuće. Salon kože Klara u svom asortimanu drži još mnogo lijepih i kvalitetnih torbica, a tu su još i novčanici, remeni, rukavice i još mnogo toga. Svakako ih vrijedi posjetiti, a to možete u prizemlju zgrade Martinovka, na adresi Ivana Generalića 3.

Lea Trnski

Lea je dobila pravi luksuzni tretman u frizerskom salonu Unikat – komplet pranje, šišanje, frizura + piling kose – pure tretman. Frizerski salon Unikat u vlasništvu Maje Međimorec u prizemlju koprivničke poslovne zgrade Martinovke posluje već pet godina. Nudi sve moguće frizerske usluge. Prati nove trendove i odlazi na edukacije. Redovito sudjeluje na revijama frizura gdje njezin rad ne prolazi nezapaženo. Narudžbe za termin mogu se dogovoriti i putem mobitela na broj 099/365-0333.

Valentina Šestak

Valentina dobiva bon od 200 kuna u Sonne Solariumu u Koprivnici, kako bi ljeto dočekala potpuno spremna. Sonne Solarium, danas jedan od najpoznatijih solarija u okolici, započeo je s radom 2015. godine te se bavi pružanjem usluge sunčanja i distribucijom proizvoda za sunčanje. Posvetili su se svojim klijentima i svojoj djelatnosti – kompletnoj i kvalitetnoj usluzi sunčanja. I zato su danas prepoznati kao najbolji u svojoj djelatnosti. Možete ih pronaći na adresi Ivana Generalića 3, zgrada Martinovka.

Uz glavne nagrade, svaka djevojka dobila je i poklon paket iznenađenja trgovine Sonne Sport. Sonne Sport specijalizirana je trgovina sportske i zdrave prehrane za sportaše, rekreativce te ljude koji brinu o vlastitom zdravlju. U trgovini ćete naići na educirano osoblje koje zna i može ponuditi savjete kako da živite aktivnije, hranite se zdravije i dođete do svojih sportskih ili osobnih ciljeva brže i sigurnije.

Haljina za dobitnicu

 

čitam...