Splickascena

Imamo ljubitelje dobre zabave koji će pucati od smijeha na nastupu splitskih komičara u Domoljubu

Za nadolazeće gostovanje u Koprivnici su pripremili presjek svog najboljeg materijala.

16:00h
0

Splitski stand-up komičari napravit će urnebes danas u Domu mladih, a mi vodimo četiri ljubitelja dobre zabave na nastup.

Podsjetimo, danas smo svojim čitateljima ponudili dva puta po dvije karte za Ekipa iz kolektiva SplickaScena, a sretnici su:

Jana Tat
Romano Jakupec

Stand-up je u dvorani Domoljub u 20 sati, a potrebno je samo javiti se na ulazu.

Za nadolazeće gostovanje u Koprivnici su pripremili presjek svog najboljeg materijala, a kako izgleda show kad se popnu na pozornicu možete pogledati na YouTubeu, jer su prije dva mjeseca objavili svoj prvi cjelovečernji comedy specijal „Stand-up po splicki“ kojeg je pogledalo preko 150 tisuća ljudi. Naravno, njihov subotnji show bit će drugačiji od onog koji možete pogledati online. Josip Škiljo, Tomislav Primorac, Ante Travizi i Ivica Lazaneo će vam otkriti novu dimenziju splitskog humora koji je življi i žešći nego što možda slutite i pokazati zašto je SplickaScena hit u gradu pod Marjanom.

Ulaznice po cijeni od 40 kuna u pretprodaji su dostupne online preko sustava Entrio te fizički u Ghetaldus optika, Florijanski Trg 12, Koprivnica (pon – pet 08-18h / sub 08-13h).