nagradnjača

IMAMO POBJEDNIKA Pogledajte jeste li baš vi osvojili slasnu večeru za dvoje u renoviranom Restoranu i pivnici Stari grad

Svoj termin i stol možete rezervirati na telefon 091/6203-294 ili na e-mail: info@stari-grad-djurdjevac.hr.

11:30h
0
Foto: Restoran i pivnica Stari grad
Foto: Restoran i pivnica Stari grad

Restoran i pivnica Stari grad od ponedjeljka ponovno radi! I to kako! Svi ljubitelji domaće tradicionalne hrane mogu odahnuti jer restoran je nedavno opet počeo s radom, a sve to u novom, vrhunskom renoviranom ambijentu restorana i pivnice.

Svi koji dođu mogu uživati u vrhunskom ambijentu i povijesnom okruženju oko njih. Ljubitelji domaće kuhinje od danas mogu svakodnevno uživati u njihovim tradicionalnim podravskim jelima, vrhunskoj ponudi domaćih vina te u bogatoj ponudi piva. Uz stalnu ponudu preporučamo i njihov velik izbor ukusnih jela, toplo – hladnih i svježih salata, vegetarijanski meni i kraljevske slastice od kojih su najpoznatije najveće kremšnite u Podravini.

Vjerujte nam kad vam kažemo da riječi ne mogu opisati novi ambijent, već je najbolje da sami odete i uvjerite se svojim očima. Nećete požaliti. 

Kako bi smo vam dali dodatne šanse, u dogovoru s Restoranom i pivnicom Stari grad odlučili smo podijeliti večeru za dvoje. Nakon nekoliko dana igranja i nekoliko uvjeta koje je trebalo ispuniti, izvukli smo dobitnicu.

Njeno ime je Silvija Gašparić. Silvija, čestitamo. Ono što moraš dalje napraviti jest nazvati u Restoran (091 6203 294), najaviti se i rezervirati svoj termin, te obavezno uzeti osobnu iskaznicu kad odeš na večeru.

Od prvog dana mjeseca lipnja svoja vrata otvorila je i Hrvatska Sahara, inače pored utvrde Stari grad, u kojoj žive i nadaleko poznati stanovnici Podravine, deve i brojne domaće životinjice. Ambijent Hrvatske Sahare s devama prava je atrakcija, a posjet uključuje i upoznavanje načina života deva

Stari grad i njegovi sadržaji najbolja su pozivnica da se vikend provede u Đurđevcu, da se osjeti srednjevjekovni i pustinjski stil života, te da se u jedinstvenom ambijentu Restorana i pivnice Stari grad isproba tradicionalna podravska kuhinja.

Svoj termin i stol možete rezervirati na telefon 091/6203-294 ili na e-mail: info@stari-grad-djurdjevac.hr.