Ljubitelji dobre kapljice

Imamo ulaznice za Wine fest kojima vam je omogućena degustacija vrhunskih vina

Bit će to prilika da se u predblagdanskoj atmosferi predstave najbolja podravska vina koja zasigurno imaju svoje mjesto na hrvatskoj vinskoj sceni.

15:11h
0
Wine fest
Ugodno druženje na prvom Wine festu // Foto: Ivan Brkić

Nakon vrlo uspješnog prošlogodišnjeg izdanja, prvog Koprivnica Wine Festa, i ove godine druženje proizvođača i ljubitelja dobrog vina bit će omogućeno svim zainteresiranim posjetiocima u središtu podravske metropole.

Jedinstvena manifestiacija na ovim prostorima, Koprivnica Wine Fest 2017. održat će se u subotu, 16. prosinca u šatoru na Zrinskom trgu, a u sklopu Koprivničke bajke.

Na Wine Festu vas očekuje pregršt zanimljivih vina i vinskih priča. Svoj su dolazak potvrdili svi vinari koji su sudjelovali i prošle godine, a mogu se očekivati i neka nova imena s kojima se još pregovara.

Bit će to prilika da se u predblagdanskoj atmosferi predstave najbolja podravska vina koja zasigurno imaju svoje mjesto na hrvatskoj vinskoj sceni.

Na Koprivnica Wine Festu 2017. sudjelovat će vinari iz vinarije Matočec, Kostanjevec, Jušta, Ban, Cik, Topolovčan, Vujić, Stina vino, Galić, Ivančić-Griffin i Kurtalj.

Vrhunski vinari građanima će svoje proizvode predstaviti kroz degustaciju te ponuditi na kupnju.

Grad Koprivnica osigurao je organizacijsku potporu, dok će prigodnu gastro ponudu
pripremiti Podravkini promotori kulinarstva. Wine Fest će se održati u subotu od 18 do 23 sata, a cijena čaše s kojom će biti moguća degustacija ponuđenih vina je 70 kuna.

Idejni pokretači Koprivnica Wine Festa su Tomislav Zalar i Domagoj Matković, a u
organizacijskom odboru su i Zlatan Heinrich te Dejan Sučević.

Ugodnu glazbenu kulisu osigurat će mladi duet Lunar Nigh.

Vaš portal epodravina.hr za vas ima dva puta po dvije ulaznice, a zaigrati možete na našem Facebook profilu.

čitam...