Kerekesh teatar

Imamo ulaznice za hit komediju Pokopaj me nježno koja igra danas na Šoderici

Smijeh je zagarantiran, a vaš portal ePodravina.hr za vas ima pet puta po jednu ulaznicu. S nama možete zaigrati na Facebook stranici ePodravine.

12:23h
0
Pokopaj me nježno // Foto: kerekesh-teatar.hr

Danas u 20.30 sati na Šoderici ne propustite hit komediju Pokopaj me nježno, koja pod zvjezdanim nebom igra u sklopu Ljeta na Šoderici.

Komedija Kerekesh Teatra bavi se deficitarnim zanimanjem – grobarima. U selu Strahlinec, direktor Puh je otvorio vrata pogrebnog poduzeća i mrtvačnice “Pokopaj me nježno”. Uz njegovog, na sve načine ograničenog asistenta, Mišaka, na javni natječaj za posao grobara javili su se: bosanac rovokop Meho Puzić, albanac slastičar Izmet Haljimi, mekani fizioterapeut Robert Fotić i gluhonijemi Miljenko Pavelić.

Pripreme za prvi sprovod mogu početi. Pokojnik je…..dobrovoljac. U predstavi igraju Jan Kerekeš, Ljubomir Kerekeš, Draško Zidar, Goran Koši, Matko Knešaurek i Mijo Pavelko.

Izuzetno dobra posjećenost prošle godine // Foto: Matija Gudlin

Smijeh je zagarantiran, a vaš portal ePodravina.hr za vas ima pet puta po jednu ulaznicu. S nama možete zaigrati na Facebook stranici ePodravine. Dobitnike ćemo objaviti danas u 18 sati, a svoje će ulaznice moći podići na ulazu prije predstave.

Predstave se održavaju na pozornici uz obalu ispred Mosquito beach bara. Sve predstave počinju u 20.30 sati, a ulazak publike je predviđen pola sata ranije. Cijena ulaznice je 40 kuna, a kupiti se može u Mosquito baru na Šoderici, u caffe baru Kaktus u Koprivnici i na ulazu kazališnog prostora prije same predstave, od 19 sati.

čitam...
Loading...