Imate OPG?

Saznajte koji su potencijali suradnje s Podravkom

16:06h
0
Poslovni uzlet ilustracija // foto: Thinkstock

Poduzetnici, obrtnici, vlasnici obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava te svi zainteresirani, prijavite se na besplatne edukacije koje će se održati u Koprivnici 30. siječnja 2015. u Kinu Velebit (Zrinski trg 6) i Pučkom otvorenom učilištu (Trg bana Josipa Jelačića 6) koje je za vas pripremio Poslovni dnevnik. Projekt Poslovni uzlet koji je u 2014. godini educirao više od 7 000 malih i srednjih poduzetnika te pomogao njihovim poslovanjima nastavlja se i u 2015. godini.

Na jednoj od edukacija Davor Popović, direktor Sektora Nabave u Podravki, održat će prezentaciju u kojoj će svim zainteresiranim objasniti način rada Podravke te im iznijeti mogućnosti za suradnju. Zainteresirani sudionici predavanja će također dobiti sve potrebne kontakte za operacionalizaciju posla.

– Prava je šteta da uz sve poljoprivredne potencijale koje imamo uvozimo povrće iz Mađarske i Makedonije – tvrdi Davor Popović iz Podravke. Upravo o tim potencijalima i prednostima suradnje s Podravkom čut će svi polaznici edukacije Potencijali suradnje poljoprivrednih gospodarstava i Podravke koju će održati Davor Popović, Zlatko Đelekovčan i Zdravko Matotan 30.siječnja 2015. u sklopu Poslovnog uzleta grada Koprivnice.

– Taj kraj je vrlo orijentiran na poljoprivredu i poduzetnici i poljoprivrednici imaju veliku priliku. Od nas će dobiti sve potrebne informacije o tome koji su načini rada ako surađujete s Podravkom, koje vrste povrća su tražene, koje tehničke mjere poljoprivrednici moraju poznavati i slične detalje – pojašnjava Popović.

Napominje kako je ova edukacije izvrsna prilika za sve one koji se žele početi baviti poljoprivredom i traže suradnike.

– Mi u Podravci cijelom nizu naših kooperanata financiramo sjeme, gnojiva i slično tijekom trajanja ugovora. Sve plaćamo na vrijeme i mnoga obiteljska poljoprivreda gospodarstva su postala dio naše baze suradnika – navodi Popović.

Stručnjaci iz Podravke odgovorit će na sva pitanja polaznika i time otkloniti sve njihove nedoumice i upoznati ih s ključnim informacijama.

– Sve informacije koje trebate dobit ćete na jednom mjestu – zaključio je Popović.

Edukacije za sve sudionike su besplatne, a svoje mjesto na edukacijama osigurajte ovdje jer broj mjesta je ograničen. Detaljnije informacije o navedenom događaju možete vidjeti na linku http://www.poslovni.hr/events/koprivnica

Dođite i unaprijedite svoje poslovanje!