prva žnl

Imbriovcu dolazi njihova crna mačka, molvarska Mladost, Novigraci putuju u Ivanec, Jurkić: Vodi ih naš bivši trener, to nam je motiv više

Sve utakmice igraju se u 17 sati u nedjelju, osim Miklinovca i Prekodravca koji igraju u subotu, te Osvita koji igra tradicionalno u nedjelju prijepodne. 

14:30h
0
Foto: Mateo Alečković
Foto: Mateo Alečković

Iza nas je jedno odigrano kolo Prve ŽNL, a u vikendu koji slijedi igrat će se još jedno, službeno treće po redu. Prvo kolo bilo je odgođeno. Najbolju gol razliku nakon prvom kolu ima Borac stoga je i vodeći na ljestvici. Igrali su u gostima, a sada je na redu za njih domaća utakmica. U goste im dolaze Molvarci, ekipa koja je posljednjih sezona neobjašnjiva crna mačka za Imbriovčane.

Sve utakmice igraju se u 17 sati u nedjelju, osim Miklinovca i Prekodravca koji igraju u subotu, te Osvita koji igra tradicionalno u nedjelju prijepodne.

I Miklinovčani i Prekodravčani krenuli su u sezonu porazima tako da će ovaj subotnji susret nekom od njih donijeti prve bodove. Možda i oboma, ako završi neriješeno. Osvit u 10 sati prijepodne dočekuje Lipu iz Hlebina. Nakon poraza u Molvama Đelekovčani će ugostiti Lipu koja je okusila slast pobjede u prošlom kolu, pobijedili su Žabnjane s 2-0.

Nakon sezone izbivanja županijski prvoligaški nogomet vraća se u Koprivnički Ivanec. Sudbina je htjela da novigradska Drava bude protivnik u Sloginoj povratničkoj utakmici. I Sloga i Drava pobijedili su u prvim utakmicama ove sezone, a za najavu smo pitali dvostrukog Dravinog strijelca Zorana Jurkića.

– Pobijedili smo u prvom kolu, raspoloženje je dobro, utakmica je bila teška, ali momčadskim smo trudom došli do slavlja. Imamo trenutno petoricu ozlijeđenih, a još nam se i Pavešić ženi ovog vikenda, pokušat ćemo mu pokloniti pobjedu za svatove. Dobro treniramo, a o Ivancu ne znamo puno jer imaju dosta novih igrača. Sigurno su kvalitetni, pobijedili su na teškom terenu u Vojakovcu pa ih jako respektiramo. Vodi ih naš bivši trener koji dosta zna o nama pa će utakmica sigurno biti zanimljiva, to nam je motiv više. Mi tamo standardno igramo dosta dobro, pa se nadamo da će se ta praksa nastaviti – rekao je kapetan Drave Zoran Jurkić.

Panonija igra protiv Viktorije, dok Mladost u Sigecu dočekuje Kalinovac. U Svetom Ivanu Žabnom igrat će se dvoboj Tomislav-Radnika i Bratstva.

Prva ŽNL, 3. kolo, 4./5. rujan, 17 sati

NK Miklinovec – NK Prekodravac / subota
NK Osvit – NK Lipa / 10 sati
NK Borac – NK Mladost Molve
NK Sloga KI – NK Drava NP
NK Panonija – NK Viktorija
NK Mladost S – NK Kalinovac
NK Tomislav Radnik – NK Bratstvo

čitam...