Nikad bolji rezultat u Imbriovcu

U Imbriovcu krenule pripreme za Dinamo, Oršić: Ostvarili smo najveći uspjeh u povijesti kluba

Prije utakmice bilo nas je nekoliko načetih ozljedama, ali kada je počela utakmica svi smo to zaboravili i ginuli smo jedan za drugog. Kako je vrijeme odmicalo, vidjeli smo da Karlovac pada snagom i znali smo da ćemo pobijediti. Da sam mogao birati bilo koji hrvatski klub, odabrao bih baš Dinamo, jer oni su najatraktivniji, najtrofejniji i gledateljima najprivlačniji hrvatski klub. Sigurno je da nas očekuju velike gužve na Velikom vrtu, izjavio je kapetan Oršić.

11:22h
0

U Imbriovcu je jučer ostvaren značajan uspjeh. Nikada u svojoj povijesti Imbriovec nije prošao prekolo Hrvatskog nogometnog kupa. Nakon te nogometne poslastice u Imbriovcu, kada su se dojmovi slegli, upitali smo kapetana i vođu momčadi Marija Oršića kakav je osjećaj i kako će se pripremati za Dinamo.


– Ovo je bila prekrasna pobjeda, sretni smo što smo je ostvarili pred velikim brojem gledatelja, podrška je bila sjajna i svi smo veoma zadovoljni. Ovo je najveći uspjeh u povijesti kluba, nikada Imbriovec nije ušao u glavni ždrijeb Hrvatskog nogometnog kupa. Svi smo jučer išli 100 posto, zaista smo dali sve od sebe i na kraju smo bili nagrađeni – rekao je Mario.

Glavni cilj sezone kluba iz Imbriovca bio je proći pretkolo Kupa, kako bi u Imbriovec došao velik klub koji bi popratilo što više gledatelja. 

– Prije utakmice bilo nas je nekoliko načetih ozljedama, ali kada je počela utakmica svi smo to zaboravili i ginuli smo jedan za drugog. Kako je vrijeme odmicalo, vidjeli smo da Karlovac pada snagom i znali smo da ćemo pobijediti. Da sam mogao birati bilo koji hrvatski klub, odabrao bih baš Dinamo, jer oni su najatraktivniji, najtrofejniji i gledateljima najprivlačniji hrvatski klub. Sigurno je da nas očekuju velike gužve na Velikom vrtu – izjavio je kapetan Oršić.

Odmah kako se saznalo da će u Imbriovec doći Dinamo, počeli su prvi dogovori, razmišlja se o postavljanju pomoćnih tribina kako bi stalo što je više moguće ljudi. Nadamo se da će se ta razmišljanja ostvariti, jer kako god bilo, Veliki vrt neće biti dovoljno velik za sve znatiželjnike.

20. rujna u Imbriovec stižu Antolić, Čorić, Gojak i Hodžić. Sigurno je da Imbriovčanima neće biti lako, ali i njih se nešto pita. Kapetan Oršić vodit će borbu na sredini terena s Antolićem, koji možda nešto i nauči. 20. rujna na Velikom vrtu sve će biti veliko, veliki gost, velika utakmica i veliki spektakl!

čitam...