22.9 C
Koprivnica
Subota, 30. rujna 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Imenovani članovi Službeničkog suda
I

Ne propustite

Županijska je skupština Koprivničko-križevačke županije  na sjednici donijela rješenje o imenovanju predsjednice i članica Službeničkog suda naše županije.

U Službenički sud imenovana je za predsjednicu Ana Lukačić-Lojen, tajnica Grada Križevaca, samostalni upravni referent za poreze u Upravnom odjelu za financije i proračun Koprivničko-križevačke županije Željka Horvat-Mikulčić, tajnica Grada Đurđevca Jadranka Švaco, interni revizor u Službi ureda župana Koprivničko-     križevačke županije Ljubica Belobrk-Flamaceta, Marta Puškaš, pročelnica Jedinstvenog upravnog odjela u Općini Molve, Vesna Pribeg, stručna savjetnica za poslove Županijskog poglavarstva i europskih integracija u Stručnoj službi Koprivničko-križevačke županije te Suzana Zemljak, upravna savjetnica u Upravnom odjelu za gospodarstvo i komunalne djelatnosti Koprivničko-križevačke županije.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

Vrhunac trkačke sezone

FOTO/VIDEO Ljubitelji adrenalina i brzine uživali na Kartingu Box707, finalni Summer Cup okupio najbolje od najboljih

Brzine, adrenalina i dobre zabave danas je bilo napretek u Kartingu BOX707 na Šoderici. Tamo se održao finalni Summer Cup,...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti