NAKON UTAKMICE

INCIDENT Igrač Slavena šakama izudarao voditelja osiguranja stadiona, glavni sudac prijavio direktora Šimunovića

Incident su vidjeli i neki iznenađeni hajdukovci, voditelja osiguranja Srećka Lončareka je šakama izudarao igrač Slavena.

09:31h
0
Foto: Screenshot

Veliki se incident dogodio nakon utakmice u Koprivnici, piše Dalmatinski portal, letjele su šake, a epilog je bio da je led na natečenu glavu stavljao voditelj osiguranja kojega je ranije zabilježila kamera kako nesuvislo pokušava objasniti zašto je tribina otvorena samo za žitelje pet županija.

Incident su vidjeli i neki iznenađeni hajdukovci, voditelja osiguranja Srećka Lončareka je šakama izudarao igrač Slavena, a neslužbeno su doznali da je razlog bio taj što mu roditelji i djevojka nisu mogli ući na tribinu pa su se vratili kućama. Naime, svo troje su iz – Zagreba.

Podsjetimo, jučer se dogodilo to da nekolicina navijača Hajduka nije mogla ući na tribinu. Osobe u kućicama za prodaju karata dobile su papir s uputama kome prodavati ulaznice, a tamo su se nalazile šokantne upute – kartu možete dobiti samo ako ste iz pet okolnih županija.

Uz Splićane, na utakmicu dakle nije mogao nitko, osim ako nije iz naše, Varaždinske, Bjelovarsko-bilogorske, Međimurske ili Virovitičko-podravske županije. 

Tako je došlo do situacije da žena i dijete nogometaša koji je iz Zagreba ne mogu ući na stadion.

Policija tvrdi ‘odlučio je organizator’, klub tvrdi ‘to je odluka policije’.

No, to nije sve. Sudac utakmice Fran Jović nakon susreta je prijavio direktora Slaven Belupa Zvonimira Šimunovića, piše Dalmatinski portal. Evo što stoji u prijavi:

‘Po završetku utakmice, gospodin Zvonimir Šimunović dočekao me je u tunelu igrališta te se pokušao samnom fizički obračunati, u čemu su ga spriječili zaštitari. Nakon toga, isti mi je prijetio riječima: ‘Je*at ću ti ja mater, pi*ka ti materina.’ To je ponovio u više navrata.

Slaven je u jučerašnjoj utakmici prosuo sve i izgubio pobjedu, a i bod, u zadnjih pet minuta. Bilo je 1-2 za Hajduk.