Incident u vlaku: pijani HŽ-ovac maltretirao putnike

12:19h
0
vlak-hz-policija

U brzom vlaku koji prometuje između Križevaca i Zagreba danas se dogodio incident; HŽ-ov zaposlenik u vidno pijanom stanju maltretirao je putnike. Unatoč tome, nije izbačen iz vlaka, a na primjedbe putnika zašto ga ne izbaci, kondukter je navodno odgovorio da, ako ga ne žele slušati – stave slušalice.

Riječ je o vlaku koji iz Koprivnice kreće u 11:56, no s obzirom da su u tijeku radovi putnici se između Koprivnice i Križevaca prevoze autobusom. 

Pijanog čovjeka, kojeg opisuju kako mršavog muškarca sijede kose starog 60-ak godina, putnici su kao zaposlenika HŽ-a identificirali jer je nosio kapu kakvu nose kondukteri. “Kad je otvorio vrata, izvadila sam kartu jer sam mislila da je kondukter.”, kaže nam jedna od putnica. No, nakon što ih je počeo maltretirati pijanim pričama, shvatili su da ga je bolje ignorirati.

Svaki dan pijan

Kad je naišao kondukter, navodno je pijanom muškarcu rekao da se makne i ode negdje sjesti, a na primjedbe putnika odgovorio je da mu ne može ništa, da je svaki dan takav i da, ako ga ne žele slušati, stave slušalice. Nakon što je kondukter otišao, alkoholizirani muškarac nastavio je otvarati vrata kupea, vikati, sjedati putnicima na torbe koje su ostavljali ispred kupea i, unatoč zabrani, pušiti na hodniku. 

Reakciju iz HŽ-a u očekujemo tijekom sutrašnjeg dana.

čitam...
Loading...