Valamar Riviera

Kroz individualne intervjue pronađite svoje optimalno radno mjesto u sektoru turizma

Sezonski posao prvi je korak za stalni cjelogodišnji posao, a Valamar je, kao najveći poslodavac u turizmu, za 2018. godinu ponudio 1.200 ugovora za stalnog sezonca u okviru V+3 programa i 400 novih ugovora za stalni radni odnos.

10:34h
0
Foto: Matija Gudlin
Ilustracija // Foto: Matija Gudlin

Valamar Riviera kao lider u odmorišnom turizmu i vodeća kompanija u hrvatskom gospodarstvu ove će godine zapošljavati više od 6.600 djelatnika u 30 hotela i 15 kampova koji su smješteni u Poreču, Rapcu i Dubrovniku te na otocima Krku i Rabu.

Trenutno se diljem zemlje u suradnji s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje provode Dani otvorenih vrata Valamar Riviere, a u Koprivnici će se održati danas s početkom u 15 sati u prostorima HZZ-a.

Valamar Riviera nudi najbolje uvjete u Hrvatskoj za sezonski rad u turizmu i priliku za razvoj karijere. Sezonskim zaposlenicima Valamar nudi plaću koja je 20 posto viša od prosječne plaće u turizmu, a onima koji dolaze raditi u druge destinacije osigurava odlične uvjete smještaja u hotelu za djelatnike, “Kuća Valamar” uz tri obroka dnevno.

Sezonski posao prvi je korak za stalni cjelogodišnji posao, a Valamar je, kao najveći poslodavac u turizmu, za 2018. godinu ponudio 1.200 ugovora za stalnog sezonca u okviru V+3 programa i 400 novih ugovora za stalni radni odnos. Također, s ciljem dodatnog razvoja karijere u turizmu, Valamar provodi čak 18 programa nagrađivanja zaposlenika, više od 20 sati edukacija i treninga po zaposleniku, kao i redovne stimulacije.

Svi posjetitelji Dana otvorenih vrata imat će priliku pobliže se upoznati sa željenim zanimanjem zahvaljujući Valamarovom timu ljudskih potencijala i voditelja operacija. Zainteresirani kandidati predstavit će se stručnom timu Valamara kroz individualne intervjue te će tako zajednički pronaći svoje optimalno radno mjesto za nadolazeću sezonu.

Komentiranjem prihvaćate naše Uvjete korištenja, komentiranja i zaštite privatnosti!

Reklamni sadržaj - sponzorira ADNOW