Valamar Riviera

Kroz individualne intervjue pronađite svoje optimalno radno mjesto u sektoru turizma

Sezonski posao prvi je korak za stalni cjelogodišnji posao, a Valamar je, kao najveći poslodavac u turizmu, za 2018. godinu ponudio 1.200 ugovora za stalnog sezonca u okviru V+3 programa i 400 novih ugovora za stalni radni odnos.

10:34h
0
Foto: Matija Gudlin
Ilustracija // Foto: Matija Gudlin

Valamar Riviera kao lider u odmorišnom turizmu i vodeća kompanija u hrvatskom gospodarstvu ove će godine zapošljavati više od 6.600 djelatnika u 30 hotela i 15 kampova koji su smješteni u Poreču, Rapcu i Dubrovniku te na otocima Krku i Rabu.


Trenutno se diljem zemlje u suradnji s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje provode Dani otvorenih vrata Valamar Riviere, a u Koprivnici će se održati danas s početkom u 15 sati u prostorima HZZ-a.

Valamar Riviera nudi najbolje uvjete u Hrvatskoj za sezonski rad u turizmu i priliku za razvoj karijere. Sezonskim zaposlenicima Valamar nudi plaću koja je 20 posto viša od prosječne plaće u turizmu, a onima koji dolaze raditi u druge destinacije osigurava odlične uvjete smještaja u hotelu za djelatnike, “Kuća Valamar” uz tri obroka dnevno.

Sezonski posao prvi je korak za stalni cjelogodišnji posao, a Valamar je, kao najveći poslodavac u turizmu, za 2018. godinu ponudio 1.200 ugovora za stalnog sezonca u okviru V+3 programa i 400 novih ugovora za stalni radni odnos. Također, s ciljem dodatnog razvoja karijere u turizmu, Valamar provodi čak 18 programa nagrađivanja zaposlenika, više od 20 sati edukacija i treninga po zaposleniku, kao i redovne stimulacije.

Svi posjetitelji Dana otvorenih vrata imat će priliku pobliže se upoznati sa željenim zanimanjem zahvaljujući Valamarovom timu ljudskih potencijala i voditelja operacija. Zainteresirani kandidati predstavit će se stručnom timu Valamara kroz individualne intervjue te će tako zajednički pronaći svoje optimalno radno mjesto za nadolazeću sezonu.

čitam...