Inducta će prva iskoristiti priliku koju Koprivnički poduzetnik traži u suradnji s Britancima

19:23h
0
Martina Golčić, direktorica Koprivničkog poduzetnika na Skypeu s Britanijom // Koprivnički poduzetnik

Bilo je dinamično, vrlo zanimljivo i optimistično vidjeti da je sa svojim projektima koje upravo razvija koprivnička IT tvrtka Inducta apsolutno konkurentna na tržištu te se Dealmaker agencije UK Trade & Investment Anthony Sheehan iznenadio pozicijom i inovativnošću koju hrvatska tvrtka iz Koprivnice prezentira i nudi, istaknula je Martina Golčić, direktorica Koprivničkog poduzetnika.

Koprivnička Inducta prva bi trebala osjetiti rezultate suradnje Koprivničkog poduzetnika i UK Trade & Investment. Iz Koprivničkog poduzetnika priopćili su da kroz suradnju s najvećom britanskom državnom agencijom za poticanje poduzetništva, koja ostvaruje nevjerojatne rezultate provedbom programa GAB, Inducta je dobila priliku za jaču internacionalizaciju na novom velikom tržištu Velike Britanije, ali i brojnih zemalja s kojima ova agencija globalno ima kontakte, veze i suradnju.

“Bilo je dinamično, vrlo zanimljivo i optimistično vidjeti da je sa svojim projektima koje upravo razvija koprivnička IT tvrtka Inducta apsolutno konkurentna na tržištu te se Dealmaker agencije UK Trade & Investment Anthony Sheehan iznenadio pozicijom i inovativnošću koju hrvatska tvrtka iz Koprivnice prezentira i nudi. Koprivnički poduzetnik ovim je Skype sastancima započeo projekt kojim se Poduzetnik želi predstaviti novim tržištima, ukazati im na konkurenciju, dati alate i znanje koje je potrebno za izlazak na globalno tržište”, istaknula je Martina Golčić, direktorica Koprivničkog poduzetnika.

Dodala je kako prilike postoje, ali se traži izvrsnost na koju bez problema neki domaći poduzetnici mogu odgovoriti. Za ostale, koji su na tom putu, kaže, Poduzetnik priprema programe u kojima će ponuditi znanje, alate i informacije koje su potrebne za iskorak u internacionalizaciju.

Inducta bi povratnu informaciju na čemu su i kako će se stvari dalje razvijati trebala dobiti za dva do tri tjedna.