Irena Jagarinec ušla u predsjedništvo Nacionalnog odbora mladeži HDZ-a

15:27h
0
Irena Jagarinec. Snimio: Dravski vuk

Predsjednica Županijskog odbora mladeži HDZ-a Koprivničko-križevačke županije Irena Jagarinec izabrana je na sjednici Nacionalnog odbora mladeži HDZ-a u predsjedništvo tog tijela.

U Županijskom odboru HDZ-ove mladeži vjeruju da će se Podravci i Prigorci sada lakše uključivati u projekte na nacionalnoj razini te donošenje najvažnijih odluka, za što će se Irena Jagarinec i zalagati:

– Prioritet će mi biti da mladež HDZ-a ovog kraja što više sudjeluje u kreiranju budućnosti stranke te promocija humanitarnog rada i rada s ljudima slabijeg imovinskog statusa. Uz to, želim sudjelovati u stvaranju prostora za rad obrazovanih mladih članova stranke te da oni postanu HDZ-ov pokretač promjena.

Jagarinec kaže da je ulazak u predsjedništvo Nacionalnog odbora mladeži HDZ-a veliko priznanje za nju te da je ono rezultat stalnog rada podravsko-prigorskog ogranka mladeži te stranke, koji spada među tri najaktivnija u Hrvatskoj. Inače, Irena je član HDZ-a od 2003. godine, prije imenovanja u Nacionalni odbor MHDZ-a bile je dvije godine dopredsjednica tog tijela te godinu dana predsjednica Županijskog odbora HDZ-ove mladeži, a sada je, uz nabrojeno, i vijećnica HDZ-a u Županijskoj skupštini.