PROMETNA S MATERIJALNOM ŠTETOM

Iskočila mu dizalica pa oštetio tri parkirana vozila u Basaričekovoj

Vozaču teretnog vozila naplaćena je novčana kazna.

10:08h
0
Foto // čitatelj

Prometna nesreća s materijalnom štetom dogodila se jučer oko 10.25 sati, u Koprivnici, a prouzročio ju je 49-godišnji vozač teretnog vozila Mercedes koprivničke registarske oznake.

Krećući se Ulicom Đure Basaričeka u smjeru Ulice Ante Starčevića u jednom je trenutku na njegovom vozilu došlo do izvlačenja desnog stabilizatora dizalice na terenom vozilu kojeg vozač prethodno nije pravilno zaglavio. Stabilizator dizalice se oslobodio i udario u lijevu bočnu stranu osobnog automobila Opel koprivničke registarske oznake, lijevu bočnu stranu osobnog automobila Škoda koprivničke registarske oznake i desnu bočnu stranu osobnog automobila Opel koprivničke registarske oznake, koji su bili propisno parkirani na obilježenim parkirnim mjestima uz istočni rub kolnika.

Vozaču teretnog vozila naplaćena je novčana kazna.

Podsjetimo, slična se nesreća dogodila krajem rujna, na mjestu svega stotinjak metara udaljenom od jučerašnje, točnije na  križanju Basaričekove i Ulice Ante Starčevića.

Nesreću je tada počinio 36 – godišnji vozač koji je upravljao teretnim automobilom Man koprivničke registarske oznake u smjeru raskrižja sa semaforima i Ulicom Đure Basaričeka. Prije nego je počeo vožnju nije učvrstio pokretni dio nadogradnje vozila – kran, koji je ostao podignut u radnom položaju. Dolaskom do raskrižja, kran je udario u metalni nosač uređaja za davanje znakova prometnim svijetlima – semafora.

Vozaču je također naplaćena novčana kazna.

 

čitam...