ČETVRTA NL BJ-KC-VT

Ispred Slavenove druge momčadi je borba za Treću HNL, Medenjak: Prva zadaća nam je pobjeda protiv Tomislava

Plenum klubova održan je u petak u prostorijama Nogomentog saveza Koprivničko-križevačke županije.

10:06h
0
Foto: Marko Dedić

Slaven Belupo od ove sezone ima svoju drugu momčad koja će se natjecati u Četvrtoj NL Bjelovar – Koprivnica – Virovitica.

Plenum klubova održan je u petak u prostorijama Nogometnog saveza Koprivničko-križevačke županije. Slaven II 24. ili 25. kolovoza otvorit će prvenstvo protiv susjednog Tomislava iz Drnja. Nakon toga slijedi gostovanje kod Suhopolja, a u trećem stiže kloštranska Mladost. Među ostalim utakmicama, istaknimo kako će sezonu zaključiti protiv Tehnike-Koprivnice, još jednog novopečenoga kluba.

– Ne želimo se previše fokusirati na raspored i na to kada s kim igramo. Prva zadaća nam je pobjeda protiv Tomislava, a nakon toga nam slijedi koncentracija na Suhopolje. Imamo još nešto manje od mjesec dana da se dobro pripremimo za start prvenstva i da krenemo po plasman u Treću ligu. Kao što sam i prije rekao, cilj će biti razvitak mladih igrača za prvu momčad, a to ćemo najlakše postići kroz pobjede i kroz koncept igre koji će uvijek biti da takav da se mi nametnemo, da mi dominiramo i da mi budemo ti koji diktiramo razvoj tijeka utakmice – rekao je trener Vedran Medenjak, a prenijele službene stranice Slavena.

čitam...