Novi posao

Istaknuta članica SDP-a Sandra Sinjeri postala je članica uprave Koprivničkih voda

Nakon razgovora s kandidatima, odlučili smo se za nju jer smatramo da ona može odrađivati poslove za koje će dobiti zadužena te da za to ima reference, rekla je nam je Maja Hleb. 

15:26h
0
Sandra Sinjeri // Foto: Sanjin Bojić

Sandra Sinjeri postala je druga članica uprave Koprivničkih voda. Takvu su odluku donijeli šefica Komunalca Maja Hleb i gradonačelnik Mišel Jakšić, koji čine skupštinu poduzeća.

Njen odabir je očekivan i mediji su već najavljivali njeno postavljanje na tu funkciju. Između pristiglih ponuda izabrali su istaknutu SDP-ovku, bivšu gradsku vijećnicu i bivšu ravnateljicu bolnice.

– Nakon razgovora s kandidatima, odlučili smo se za nju jer smatramo da ona može odrađivati poslove za koje će dobiti zadužena te da za to ima reference – rekla je nam je Maja Hleb.

Sandra Sinjeri tako će, uz ostale poslove, obavljati poslove algomeracije, velikog projekta koji će se provoditi idućih nekoliko godina.

– Njegova je vrijednost od 40 do 50 milijuna eura i trebao bi se aplicirati na fondove Europske unije – objasnila je M. Hleb razlog njenog zaposlenja.

Sandra Sinjeri na novi posao kreće već od petka.

čitam...