19.6 C
Koprivnica
Petak, 24. ožujka 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Novi posao

Istaknuta članica SDP-a Sandra Sinjeri postala je članica uprave Koprivničkih voda
I

Nakon razgovora s kandidatima, odlučili smo se za nju jer smatramo da ona može odrađivati poslove za koje će dobiti zadužena te da za to ima reference, rekla je nam je Maja Hleb. 

Ne propustite

Sandra Sinjeri postala je druga članica uprave Koprivničkih voda. Takvu su odluku donijeli šefica Komunalca Maja Hleb i gradonačelnik Mišel Jakšić, koji čine skupštinu poduzeća.

Njen odabir je očekivan i mediji su već najavljivali njeno postavljanje na tu funkciju. Između pristiglih ponuda izabrali su istaknutu SDP-ovku, bivšu gradsku vijećnicu i bivšu ravnateljicu bolnice.

– Nakon razgovora s kandidatima, odlučili smo se za nju jer smatramo da ona može odrađivati poslove za koje će dobiti zadužena te da za to ima reference – rekla je nam je Maja Hleb.

Sandra Sinjeri tako će, uz ostale poslove, obavljati poslove algomeracije, velikog projekta koji će se provoditi idućih nekoliko godina.

– Njegova je vrijednost od 40 do 50 milijuna eura i trebao bi se aplicirati na fondove Europske unije – objasnila je M. Hleb razlog njenog zaposlenja.

Sandra Sinjeri na novi posao kreće već od petka.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

Jutro stiže brzo

U nedjelju spavamo sat kraće, pripazite na promjene pri potrošnji struje i pogledajte koliko ćemo godina još pomicati kazaljke na satovima

Ljetno računanje vremena ove godine počinje u nedjelju, 26. ožujka. Kazaljke će u 2 sata skočiti jedan sat naprijed....
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti