OSMINA FINALA

Isto mjesto, isti suparnik: Zekić pred utakmicu kupa sa Šibenikom najavio nove igrače

Trener Farmaceuta očekuje utakmicu sličnu prvenstvenoj.

16:10h
0
Foto: NK Slaven Belupo

Bolje išta nego ništa, napisali smo nakon što je Slaven Belupo u petak prekinuo niz ligaških poraza, remiziravši na Šubićevcu u Šibeniku, u sklopu 13. kola Prve HNL.

No, želi li momčad trenera Zorana Zekića proći osminu finala Hrvatskoga kupa i tako barem privremeno donijeti osmijeh svojim navijačima, sutra će, u 17.30 sati, baš morati slaviti u novome odmjeravanju snaga s klubom s juga Hrvatske.

– Gledam na ovo natjecanje s jednim velikim respektom, baš kako sam ga i uvijek gledao. S obzirom na situaciju, morat ću sutra napraviti neke promjene u sastavu, što zbog utakmice u petak, što zbog puta, a što zbog utakmice u nedjelju s Hajdukom, ali zato smo i poveli na put 22 igrača. Neki novi igrači dobit će priliku. Na taj način širimo roster, širimo konkurenciju i želimo dobiti ono što smo dobili u petak, a to je da nam igrači s klupe u promjene ritam utakmice i svojom igrom donesu rezultat. Očekujem sličan susret onom prvenstvenom, ali teško je procijeniti u potpunosti kakav jer je pitanje što će kolega s druge strane napraviti – najavio je Zekić za službene klupske stranice.