Nakon tragedije

ISTRAGA Trudnoj Kseniji je određen istražni zatvor, Mirka je u krevetu kuhinjskim nožem ubola u srce

Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu prihvatila je prijedlog državnog odvjetnika i odredila okrivljenici istražni zatvor.

20:50h
0
Ksenija i Mirko Topolovčan // Foto: Facebook
Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu je donijelo rješenje o provođenju istrage protiv Ksenije Topolovčan (30), zbog osnovane sumnje da je počinila kazneno djelo ubojstva.

Kako navode u odvjetništvu, postoji osnovana sumnja da je okrivljenica u ponedjeljak oko 19 sati, svog supruga ubola kuhinjskim nožem u prsni koš.


Kobni se događaj zbio u spavaćoj sobi obiteljske kuće u Budančevici, za vrijeme dok je suprug Mirko (39) ležao u krevetu.

Ksenija mu je nanijela ozljedu uslijed koje je preminuo na putu u bolnicu.

Pokušaj ubojstva u Budančevici
S mjesta nesretnog događaja // Foto: Matija Gudlin

Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu prihvatila je prijedlog državnog odvjetnika i odredila okrivljenici istražni zatvor i to zbog opasnosti od ometanja istrage utjecajem na svjedoke te opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.

Ovaj je slučaj gotovo identičan nedavnom ubojstvu u Goli, gdje je trudna Slađana Brkić nožem u srce ubola svog partnera Dejana Slivara. Kako smo nedavno doznali od obiteljske prijateljice Ivane, Ksenija je također trudna i to već u četvrtom mjesecu trudnoće, a strašno je ubojstvo počinila s 2,6 promila alkohola u krvi.

čitam...