Strašan zločin

U istrazi krvavog ubojstva Dejana Slivara Državno odvjetništvo naložilo obdukciju, vještačenje alkoholiziranosti i analizu DNA

U obiteljskoj kući u Goli, Slađana je kuhinjskim nožem zadala više uboda svojem 46-godišnjem izvanbračnom suprugu i usmrtila ga.

08:00h
0
Ocevid u Goli
Državna odvjetnica na očevidu u Goli // Foto: Ivan Brkić
Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu pokrenulo je istragu odmah nakon krvavog ubojstva koji je počinila Slađana Brkić (28) nožem usmrtivši svojeg partnera Dejana Slivara.
Zamjenica županijske državne odvjetnice u Županijskom državnom odvjetništvu u Varaždinu je, u suradnji s policijskim službenicima Policijske uprave koprivničko-križevačke, provela očevid zbog osnova sumnje da je Slađana počinila kazneno djelo ubojstva iz čl. 110. Kaznenog zakona.

Prema dosad prikupljenim podacima, postoje osnove sumnje da je 15. veljače 2018. oko 16.30 sati u obiteljskoj kući u Goli, kuhinjskim nožem zadala više uboda svojem 46-godišnjem izvanbračnom suprugu i usmrtila ga.

Dejan Slivar // Foto: Facebook

Radi utvrđivanja svih okolnosti događaja, državno odvjetništvo će naložiti obdukciju, vještačenje alkoholiziranosti i analiza DNA te provođenje daljnjih izvida.

Slučaj je to koji je šokirao cijelu zemlju, mještani kažu da tako nešto u Goli ne pamte, a Slađana je trenutno u visokom stupnju trudnoće na odjelu psihijatrije u koprivničkoj bolnici, pod stalnom kontrolom policije.

Nakon što rodi i oporavi se, kažu upućeni, Slađana ima pravo s dijete uzeti sa sobom u istražni zatvor.

Troje Dejanove djece, koji su svjedočili ovom krvavom činu starih 11, 14 i 15 godina, sada su kod njegovog brata Davora koji o njima ima namjeru skrbiti.

Slađanino dijete iz prijašnje veze, petogodišnji sin, je udomljen isti dan.

Evo što o cijelom slučaju kaže psihologinja Nina Hrenić.