hk ludbreg

Iva Gerić uvjerljivo do zlata na međunarodnom kadetskom natjecanju u Beogradu, Oršuš poražen, ali ostavio sjajan dojam

Za Ivu, ali i preostale dvije  talentirane hrvačice Martu i Sandru Besek predstoji jedan velik i lijep turnir u Poljskoj, Czarny Bor, gdje će Iva ostati i na pripremama.

08:24h
0
Foto: HK Ludbreg

Na kupu Hrvatske u prekrasnoj organizaciji HK Vindija u varaždinskoj Areni, memorijalu Tomislavu Kuzmiću, ludbreški hrvač Dražen Oršuš pokazao je vrlo dobro hrvanje te u finalu protiv lokalnog matadora iskusnog Benjamina Šokmana nakon neizvjesne borbe kod rezultata 4:4 ipak izgubio tušem, ali zavrijedio sve riječi hvale.

Ovo će mu sigurno biti ogroman poticaj za još jači rad. Na međunarodnom natjecanju slobodnog stila u Beogradu za kadetkinje i juniorke članica HK Lubreg Iva Gerić u sastavu reprezentacije uvjerljivo je sa četiri pobjede tehničkim tušem bez izgubljenog boda osvojila zlatno odličje, nanizavši pobjede protiv dvije srpske hrvačice, jedne makedonske te kolegice iz hrvatske reprezentacije.

Na turniru je nastupilo 200 hrvača i hrvačica iz 8 zemalja. Za Ivu, ali i preostale dvije  talentirane hrvačice Martu i Sandru Besek predstoji jedan velik i lijep turnir u Poljskoj, Czarny Bor, gdje će Iva ostati i na pripremama.