Ivan Kolar nastupio za reprezentaciju Hrvatske

10:07h
0
Ivan Kolar

Nakon uspješnih nastupa na izlučnim natjecanjima hrvatskih juniora Kolar Ivan završio je natjecateljsku 2009. godinu sa dva nastupa u juniorskoj reprezentaciji hrvatske u disciplini standard zračni pištolj.

Svoj prvi reprezentativni nastup Ivan Kolar ostvario je na međudržavnom susretu reprezentacija Hrvatske, Srbije i Slovenije u Zagrebu na kojem je postigao rezultat od 549 krugova. Juniorska reprezentacija Hrvatske na ovom susretu plasirala se na drugo mjesto sa 1659 krugova iza prvoplasirane reprezentacije Srbije koja je otpucala 1662 kruga, a treće mjesto osvojila je reprezentacija Slovenije sa 1630 krugova.

Drugi međudržavni susret reprezentacija održao se u Beogradu gdje je Kolar Ivan otpucao 541 krug a reprezentacija Hrvatske ponovno je ostvarila plasman na drugo mjesto sa 1637 krugova. Prvo mjesto osvojila je reprezentacija Srbije sa 1661 krugom, a treće mjesto reprezentacija Slovenije sa 1594 kruga.

Sa dva uspješna nastupa za Hrvatsku reprezentaciju Kolar Ivan gotovo da je sigurno osigurao i treći reprezentativni nastup na međunarodnom natjecanju u Sloveniji sredinom siječnja 2010. godine.

 

čitam...
Loading...