Supertalent

Ivan Stoiljković nije ušao u finale, ali je svima osvojio srca, Martina Tomčić: Dobro razmisli prije nego prihvatiš prijateljstvo onih koji su te vrijeđali

18:00h
0
Foto: screenshot Nova TV

Ivan Stoiljković (13) iz Herešina, poznat kao dječak magnet, u jučerašnjem je Supertalentu na Novoj TV svojim nastupom oduševio i publiku i žiri, no nažalost ispao je iz natjecanja te nije ušao u samo finale.

Unatoč tome, Ivan je zadržao svoj vedri duh, a prije samog nastupa napomenuo je da ga prijatelji više toliko ne zadirkuju u školi te da više cijene njegov talent, a kako je postao zvijezda, svi žele biti njegovi prijatelji.

Ivan je ovog puta glumio maharadžu na kojega se lijepi pribor za jelo, a onda i veliki poslužavnik, na kojega je uz usklike publike na kraju sjeo i dječak.

– Ostvarilo se to da ću biti velika zvijezda, ne znam ni sam kako to uspijevam, no nakon prvog nastupa, imam više samopouzdanja – rekao je Ivan.

Od strane žirija dobio je samo pohvale, a Maja Šuput je osim njegovog talenta, pohvalila i njegovu pozitivnu energiju kojom osvaja.

Martina Tomčić Ivanu je rekla da je bio baš zabavan te napomenula kako je zadovoljna što je pronašao nova prijateljstva.

Ivan Stoiljković - dječak magnet
Foto: Sanjin Bojić

– Vjerujem da te više ne vrijeđaju i da imaš više prijatelja s kojima se zezaš. No ja bih ipak voljela da malo promisliš, da ljudi koji su te vrijeđali dok nisu vidjeli tvoj talent, a sad bi ti htjeli biti tvoji ‘naj frendovi’, možda skroz ne zaslužuju tvoje prijateljstvo. Daj im vremena da se pokažu kao pravi prijatelji koji te znaju cijeniti kao osobu, kao predivnog dječaka sa supertalentima – poručila mu je ona.

Maja Šuput rekla mu je da je predivan u kostimu maharadže.

– Malo sam razmišljala, ne znam koliko je ovo talent, a koliko Božji dar, jer to si dobio po rođenju, ali u svakom slučaju toliko si zabavan da bih te ja gledala stalno – pohvalila ga je Maja.

Janko Popović Volarić bio je oduševljen njegovom karizmom.

– Ti si tu sjeo, nasmijao se i nas četvero smo pali od smijeha, beskrajno si šarmantan i karizmatičan i osim metala privlačiš pažnju, a osim toga, jako si nam drag. Baš me ljute iskustva poput tvojeg i drago mi je što su drugi shvatili da su u krivu i neka se sada posipaju pepelom – zaključio je on.

 

čitam...
Loading...