2.3 C
Koprivnica
Petak, 27. siječnja 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
NASTAVAK PRIČE

Ivan Sunara, koji je pokušao naplatiti svoj rad od ravnateljice škole u Goli, jučer završio na policiji zbog sumnje da će joj ugroziti život
I

Pokušali smo doći do Sunare koji nam je kazao da do daljnjega ne može ništa govoriti jer je istraga u tijeku

Ne propustite

Kako doznaje ePodravina, Ivan Sunara, koji je u petak, u namjeri da naplati svoj račun za izrađeni biciklarnik, došao u Osnovnu školu Gola, priveden je jučer na informativni razgovor u prostorije zagrebačke policije, gdje su ga o događanjima vezanima uz dan ranije ispitali policajci s koprivničkog područja.

- Oglas -

Naša saznanja potvrdili su danas iz policije, u čijem izvješću je navedeno kako je jučer provedeno kriminalističko istraživanje nad 46-godišnjakom s područja Zagrebačke županije, zbog sumnje da je prijetio riječima oštećenoj 53-godišnjakinji da će ugroziti njezin život. Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela prijetnje protiv njega je podnijeto posebno izviješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Pokušali smo doći do Sunare, koji nam je kazao da do daljnjega ne može ništa govoriti, jer je istraga u tijeku.

Biciklarnik, škola Gola
Foto: Ivan Balija

O nesvakidašnjem incidentu pred Osnovnom školom Gola, gdje je Ivan Sunara zabranio korištenje biciklarnika koji je izradilo njegovo poduzeće, svjedočili smo i pisali u petak. Na ovaj očajnički potez odlučio se jer mu ravnateljica škole Violeta Pranjić isti ne želi platiti pod izgovorom da je cijena pretjerana, odnosno nije u skladu s ugovorom koji su potpisali u samom startu.

- Oglas -

Sunara joj je u petak pokušao urudžbirati svojevrsnu dokumentaciju, no njegova ideja zapela je već pri pokušaju da uđe u prostore škole. Nakon što mu je ulazak dozvoljen, ravnateljica dokumente nije htjela preuzeti.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
čitam...
- Oglasni prostor -

Najnovije

sufinanciranje

Imate kuću u širem centru grada koju je potrebno srušiti? Grad vam daje 3000 eura, a ako objekt ima manje od 70 kvadrata na...

Ako ste vlasnik kuće ili nekog drugog objekta na području Grada Križevaca te je isti zapušten, u ruševnom stanju,...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti