SLAVILO SE

Ivana Plechinger o izbornoj noći: Roditelji ne mogu do svoje djece, a oni ne nose maske, ne poštuju razmak niti od dva centimetra

Osvrnula se na jučerašnju izbornu noć i sve ono što je jedno slavlje u toj izbornoj noći donijelo.

14:29h
0

Ivana Plechinger, autorica bestselera Ono što ostaje, uvijek ljubav je, motivacijska govornica, radijska i TV voditeljica, Youtuberica i pjevačica danas se oglasila na svojoj Facebook stranici, a u vrlo kratkom roku od okvirnih pola sata zadobila je već oko tisuću poklonika.

Osvrnula se na jučerašnju izbornu noć i sve ono što je jedno slavlje u toj izbornoj noći donijelo.

– Ono što sam primijetila u izbornoj noći – dok su jedni slavili, a drugi pokušavali osmijehom prikriti tugu – je zadivljujuća sposobnost VIRUSA da NESTANE KAD TO ODGOVARA SVIM NAŠIM POLITIČARIMA! Dok roditelji ne mogu do svoje djece u bolnice, oni ne nose maske i ne poštuju razmak ne od 2 m nego ni od 2 cm! Dok moji kolege muzičari ne mogu održavati koncerte, pobjednici slaveći prolaze kroz masu koja ih grli! Dok mi ne smijemo u javni prijevoz bez maske, maske za političare u izbornoj noći, nagurane rame do ramena – ne vrijede – započela je Plechinger.

Dodala je kako ovime želi navesti ljude na razmišljanje.

– Imam dvije prijateljice s iskustvom virusa; jedna je pozitivna, ni ona ni čitava njena obitelj nemaju nikakve simptome, provode vrijeme u izolaciji u groznoj grižnji savjesti što im se to uopće dogodilo. Za drugu se slutilo da ima koronu, pošto je bila na “krivom mjestu u krivo vrijeme”, zbog sumnje u koronu nije mogla vidjeti svoju bebu danima, voljena joj je mama umrla, nije mogla ni oprostiti se s njome, da bi se saznalo nakon predugo vremena da nije zaražena. Uvijek sam za oprez, uvijek sam za odgovornost, ali kada gledam ovo jučer, kako virus nestaje s lica zemlje onda kad to SVIM našim političarima odgovara, ne pričam o desnima, ni lijevima, pričam o svima njima koji ne poštuju čak ni vlastite propise, dok se nama životi mijenjaju i mnogi ne smiju raditi, zaista me sve to boli – nastavila je.

Cijeli status pročitajte dolje u nastavku klikom na link.

čitam...