važan i veliki projekt

Ivančani pokrenuli Školu nogometa i u nju uključili sve općinske klubove, a na čelo postavili Sinišu Bartolovića

Cilj je kroz nekoliko godina imati momčadi popunjene isključivo domaćim igračima, što sada nije slučaj

14:38h
0
Foto: Koprivnički Ivanec

Sloga iz Koprivničkog Ivanca i Bratstvo iz Kunovca, jedni su od najboljih županijskih ligaša, što nam vjerno dočarava i ljestvica Prve ŽNL, gdje ova dva kluba zauzimaju prva dva mjesta. Međutim, okosnicu im čine igrači izvan naše županije, što im mnogi zamjeraju, odnosno zbog čega ih prozivaju.

Toga su svjesni u oba kluba i zato su početkom mjeseca osnovali Školu nogometa općine Koprivnički Ivanec. Jasno, cilj je kroz nekoliko godina imati momčadi popunjene isključivo domaćim igračima, što sada nije slučaj. Zato su u ovaj projekt uključeni svi klubovi s područja općine, a to su Sloga Koprivnički Ivanec, Bratstvo Kunovec, Rudar Botinovec i Jedinstvo Pustakovec.

Siniša Bartolović i Zoran Vrabelj // Foto: Koprivnički Ivanec

Osnivanje ove Škole nogometa još nam je tijekom ljeta najavio čelnik ivanečke Sloge Branko Slatina, a na njeno čelo zasjeo je Siniša Bartolović, svima dobro znani županijski nogometaš, koji danas brani boje upravo matične Sloge. Izabran je na mandat od četiri godine, a njegovi prvi suradnici su dopredsjednik Davor Prlok, tajnik Andrija Medvarić i blagajnik Luka Čevis.

Upravni odbor čini 13 članova iz redova osnivača, a to su Mihael Sremec, Davor Prlok, Andrija Medvarić, Luka Čevis, Aleksandar Potroško, Siniša Bartolović, Mihael Budin, Krešimir Petran, Nikola Lesar, Tomislav Biškup, Ivan Žnidar, Ivica Toth i Božidar Vrabelj.

Jasno, potporu ovom projektu dala je i općina Koprivnički Ivanec, čiji je načelnik Zoran Vrabelj prisustvovao i samoj osnivačkoj skupštini.

– Želimo im puno sreće u njihovom daljnjem radu te se nadamo kako će ova udruga okupiti veliki broj djece, koja će biti nosioci nogometne scene u našoj općini dugi niz godina – poručio je Vrabelj.

Vrabelj im je poželio sreću // Foto: Koprivnički Ivanec