Ivica Pepelko 18. listopada gostuje u Domoljubu

14:54h
0
Ivica Pepelko
Ivica Pepelko // Foto: Arhiva

U Domoljubu će se u nedjelju, 18. listopada s početkom u 19 sati održati Večer s Ivicom Pepelkom. Organizatori su Udruga branitelja domovinskog rata 91 i Pučko otvoreno učilište Koprivnica, a glazbene gošće su Gabrijela Hrženjak, Nikolina Fišter i Valentina Žnidarić.

Najpoznatiji autor kajkavskih popevki Ivica Pepelko objavio je novi singl i spot “Gde ste sad prijateli”. Pjesma za koju je glazbu i aranžman napisao sam Ivica Pepelko, a tekst Cvjetko Lež, nalazi se na njegovom aktualnom albumu ‘Domačija’. Album osim Pepelkovih novih skladbi sadržava pjesme “Podravska krv” i “Svirci moji” prema Pepelkovom mišljenju najljepšim pjesmama u posljednjih 50 godina te nekoliko pjesama prema želji njegovih slušatelja.

Pepelko je jedan od najomiljenijih, najpopularnijih i glazbeno najplodnijih Zagoraca čija karijera traje više od 40 godina. Njegovi već tradicionalni koncerti u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog godinama oduševljavaju publiku. Ivica Pepelko će ovu jesen započeti velikim koncertom 18. listopada u Koprivnici. Koncert pod nazivom Večer s Ivicom Pepelkom počinje u 19 sati, a organiziraju ga Udruga branitelja domovinskog rata 91 i Pučko otvoreno učilište Koprivnica. Na koncertu će osim njegovih starijih hitova biti predstavljene i pjesme s albuma ‘Domačija’, uključujući pjesmu “Gde ste sad prijateli”.

Ulaznice po cijeni od 50,00 kn možete kupiti u Šarenom dućanu i Domoljubu.