Nagradna igre Sloge podravske trgovine

Iz Sloge se u novoj Škodi ‘otpeljal’ Đurđevčan koji kaže da nagrada nije mogla stići u bolji čas

Naime, već sam neko vrijeme bez automobila. Moj je, nažalost, dao svoje, tako da sam prisiljen uskoro ga se riješiti. Tako da mi je nova Škoda Fabia zaista „sjekira u medu“, rekao je Vladimir Ređep.

17:00h
0
Vladimiru Ređepu ključeve je uručio Jurica Veselić // Foto: Sloga

Ovoga ponedjeljka je održano javno izvlačenje sretnih dobitnika nagradne igre Sloge podravske trgovine “Kupnjom v Slogi si vgodi i otpeljaj se v novi Škodi!”

U protekla tri mjeseca za vrijeme trajanja nagradne igre u 73 prodavaonice Sloge podravske trgovine, prikupljeno je čak 15000 računa.

Osim glavne nagrade-nove Škode Fabie, Sloga je sretnim dobitnicima podijelila i tri prijenosna računala, tri LCD televizora te pet robnih bonova u vrijednosti od čak 1000kn.

Prijenosna računala otišla su u Hudovljane , Hampovicu i Torčec, a televizori u Budrovac i Hudovljane. Nagradnim bonovima Sloga je razveselila kupce u Selnici, Molvama, Crncu, Budančevici i Rasinji.

Najsretniji dobitnik među svima bio je, naravno, dobitnik glavne nagrade-nove Škode Fabie.

– Vjerni sam kupac već godinama. Kupujem isključivo u Sloginim prodavaonicama i sudjelujem u svakoj nagradnoj igri. Ovog puta se itekako isplatilo, glavna nagrada nije mogla stići u bolje vrijeme – rekao Vladimir Ređep iz Đurđevca koji je svoju kupnju koja mu je omogućila osvajanje glavne nagrade obavio u Sloginoj prodavaonici u Đurđevcu, popularnoj „Petici“.

– Naime, već sam neko vrijeme bez automobila. Moj je, nažalost, dao svoje, tako da sam prisiljen uskoro ga se riješiti. Tako da mi je nova Škoda Fabia zaista „sjekira u medu“. Ovom prilikom se želim zahvaliti djelatnicama u prodavaonici u „Petici“, koje su me uvijek iznova nagovorale da ubacujem svoje račune u nagradnu kutiju – zaključio je on.

Ređep se zahvalio i Jurici Veseliću, komercijalnom direktoru Sloge podravske trgovine, koji je i službeno predao ključeve automobila u ruke novog vlasnika.

Nova nagradna igra Sloge podravske trgovine kreće uskoro, a detalje u svakom trenutku možete doznati u bilo kojoj Sloginoj prodavaonici.

čitam...