na šoderici

Iz TZ županije javljaju da na koncert Ljubavnika mogu doći cijepljeni, negativni ili oni koji su preboljeli koronu

Sedmo ljeto na Šoderici, program je koji već sedmu godinu zaredom organiziraju TZ Koprivničko-križevačke županije u suradnji s Općinom Legrad te partnerima Aquaterra i TZ Središnja Podravina.

17:51h
0
Foto: Facebook

Nakon najave koncerta grupe Ljubavnici, koji će se održati u subotu, 24. srpnja u 21 sat, iz Turističke zajednice županije poslali su objašnjenje tko sve može prisustvovati koncertu.

– Odlukom o nužnim epidemiološkim mjerama kojima se ograničavaju okupljanja i uvode nužne epidemiološke mjere i preporuke radi sprječavanja prijenosa bolesti COVID-19 putem okupljanja koja je na snazi do 31.07.2021. između ostalog propisano je
– zabrana održavanja svih javnih događanja i okupljanja na kojima je prisutno više od 100 osoba na jednom mjestu, osim ako se radi o javnom događanju ili okupljanju na kojem sudjeluju sam osobe s EU digitalnom COVID potvrdom, a za isto je nadležni stožer civilne zaštite lokalne samouprave dao suglasnost – navode u priopćenju te pojašnjavaju:

“Obzirom da se očekuje veći broj posjetitelja, obavezna je gore navedena potvrda. Nadalje, EU digitalnu COVID potvrdu mogu preuzeti osobe koje:
– su cijepljene
– preboljele COVID-19
– imaju negativni test na COVID-19
Detalje možete pronaći na sljedećoj poveznici: https://www.koronavirus.hr/eu-digitalna-covid-potvrda/960

– Ni u jednom trenutku nije bilo spomenuto niti je točno da se koncert organizira za cijepljene osobe, već će se održati u skladu sa svim epidemiološkim mjerama – kazuju.

Sedmo ljeto na Šoderici, program je koji već sedmu godinu zaredom organiziraju TZ Koprivničko-križevačke županije u suradnji s Općinom Legrad te partnerima Aquaterra i TZ Središnja Podravina.

Ulaz je besplatan, ali isključivo uz važeću EU digitalnu COVID potvrdu, što znači da su cijepljeni, negativni na koronu ili su preboljeli.

čitam...