IZBORI

Izabran je drugi saziv križevačkog Dječjeg gradskog vijeća

Izabrani su Maria Kranjec, Natko Kudeljnjak i Iva Novosel iz Osnovne škole Ljudevita Modeca, Iva Brunović, Nina Šoštarić i Antonio Kamenjak iz Osnovne škole Vladimir Nazor te Ivan Anjoš iz Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Križevci.

14:22h
0
Foto: Grad Križevci

U križevačkim osnovnim školama jučer su provedeni izbori za sedam novih članova drugoga saziva Dječjeg gradskog vijeća Grada Križevaca.


Interese križevačke djece zastupat će i prezentirati Maria Kranjec, Natko Kudeljnjak i Iva Novosel iz Osnovne škole Ljudevita Modeca, Iva Brunović, Nina Šoštarić i Antonio Kamenjak iz Osnovne škole Vladimir Nazor te Ivan Anjoš iz Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Križevci. Tijekom dva sljedeća tjedna održat će prvu sjednicu na kojoj će između sebe odabrati dječju gradonačelnicu ili gradonačelnika.

Inače, križevačko Dječje gradsko vijeće pokrenuto je 2018. godine s ciljem promicanja dječjih prava i obaveza, omogućavanja sudjelovanja djece u rješavanju problema, prijenosa informacija i zastupanja gradske djece.

Foto: Grad Križevci

čitam...