HSS Svetog Petra Orehovca

Izabran predsjednik Općinske organizacije, lokalni HSS na izbore izlazi sam

Bez jakih Općinskih i Gradskih organizacija ne možemo imati ni jaku Županijsku organizaciju, a temelj svake organizacije su ljudi. HSS je kroz svoju povijest imao puno uspona i padova, a ova skupština pokazuje da HSS ide dalje te da je na dobrom putu, čestitao je Hudić.

10:08h
0
Foto: HSS

HSS-ova Općinska organizacija Sveti Petar Orehovec protekle je subote održala Izvanrednu izbornu skupštinu u Društvenom domu u Guščerovcu.

Za predsjednika Općinske organizacije izabran je Ivan Hrupek, a za njegove zamjenike izabrani su Ivica Črnec i Damir Prepolec. Kao tajnik izabran je Josip Strsoglavec, a blagajnik je Tihomir Mužar.

Hrupek se osvrnuo na aktivnosti u proteklom razdoblju  kada je bio povjerenik, a za buduće razdoblje najavio je vrlo vjerojatni samostalni izlazak HSS-a na lokalne izbore.

Foto: HSS

Izbornoj skupštini prisustvovali su potpredsjednik Županijske organizacije HSS-a  i načelnik Općine Koprivnički Bregi Mario Hudić, potpredsjednik Županijske organizacije HSS-a Tomislav Pasariček, predsjednik Gradske organizacije HSS-a Križevci Marijan Vuković te članica Glavnog odbora i gradska vijećnica Karolina Vidović.

Skupštini se odazvao veliki broj delegata te je Općinska organizacija ponovno ustrojena.

Čestitke novoizabranom čelništvu uputio je  potpredsjednik Županijske organizacije HSS-a  Mario Hudić.

– Bez jakih Općinskih i Gradskih organizacija ne možemo imati ni jaku Županijsku organizaciju, a temelj svake organizacije su ljudi. HSS je kroz svoju povijest imao puno uspona i padova, a ova skupština pokazuje da HSS ide dalje te da je na dobrom putu – čestitao je Hudić.

Foto: HSS

Vuković je Općinskoj organizaciji Sveti Petar Orehovec zaželio mnogo uspjeha u  budućem radu i na nadolazećim lokalnim izborima.

Kao fokus rada u narednom periodu, HSS ističe lokalne izbore gdje očekuju dobar izborni rezultat.

– Stoga u nadolazećem vremenu očekujemo da će HSS odlučivati o svim važnim pitanjima vezanim za život i rad, kako svojih članova, tako i ostalih stanovnika Općine Sveti Petar Orehovec – dolazi iz općinskog HSS-a.

čitam...
Loading...