devet dana glazbenog užitka

Izabrani sretni dobitnici ulaznica za koncerte Manu Chaoa, Tonija Cetinskog i Matije Dedića

18:00h
0
Špancirfest // Foto: xoxo.hr

Prvi ulični festival u Hrvatskoj ove godine postaje punoljetan, a posjetiteljima se u devet dana glazbenog užitka nudi bogata ponuda domaćih i stranih izvođača.

Na pozornici Vila Bedeković u šest dana programa imat ćemo priliku uživati u nastupima izvođača iz regije. Između ostalih u subotu 20. kolovoza pred publiku će stati i Matija Dedić, Lea Dekleva, Tedi Spalato, Zoran Predin koji će uglazbiti homage pokojnom Arsenu Dediću.

Ispod bedema Starog grada čeka nas nešto glasniji program. Između ostalih, publika će uživati u nastupima slovenske Siddharte i Laibacha te australskog Dub FX-a. Jedan od atraktivnijih nastupa zasigurno će biti onaj domaćih Brkova.

Glazbeni dio ovogodišnjeg Špancirfesta zasigurno će obilježiti Manu Chao i La Ventura čiji koncert očekujemo u utorak 23. kolovoza. U subotu će nas zabavljati Tony Cetinski i sve popularniji bend Pravila Igre.

Portal ePodravina svojim čitateljima poklanja po jednu ulaznicu za koncerte, a dobitnici su:

Koncert Matije Dedića, Lee Dekleve, Tedija Spalata i Zorana Predina:
Krešimir Krušlin iz Koprivnice,
Lara Škvarić iz Kunovca.

Koncert Tonyja Cetinskog i benda Pravila Igre:
Vinka Rođak iz Kloštra Podravskog,
Natalia Šubić iz Koprivnice.

Koncert Manu Chaoa i La Venture:
Dora Bos iz Koprivnice,
Ljubica Kemenović iz Križevaca.

Čestitamo sretnim dobitnicima koji svoje ulaznice mogu podići u PRESS/AKREDITACIJSKOM centru festivala uz predočenje osobne iskaznice. Svima vam želimo dobru zabavu.