Izborni odbor u stilu Radničkog vijeća: svađa članova i predsjednika

12:59h
0
podravka

Nakon što je Radničko vijeće Podravke imenovalo Izborni odbor za provođenje novih izbora za Radničko vijeće, prva sjednica odbora je prekinuta. Predsjednik Izbornog odbora Zdravko Potroško iz Skupine radnika optužuje sindikaliste za opstrukciju, dok sindikalisti kažu kako Potroško govori neistinu.

Potroško je za Radio Dravu rekao kako su sindikalni predstavnici, članovi odbora (njih četvero, op.a.) pod izlikom da nisu stigli proučiti materijale za sjednicu izborili njen prekid. Dodao je i kako je sam morao pisati zapisnik sa sjednice. Članovi Izbornog odbora pak u današnjem priopćenju kažu da je Potroško bio nepripremljen za vođenje sjednice te kako nije dostavio službenu dokumentaciju potrebnu za donošenje odluka. 

Sjednica je nastavljena danas te je donešena odluka kako nitko od članova odbora ne smije istupati u javnosti bez prethodno donesene pisane odluke. Osim toga, predsjedniku Uprave Zvonimiru Mršiću predan je prijedlog odluke o provođenju novih izbora za Radničko vijeće 12. lipnja 2012. 

čitam...