vremenska prognoza

Izvadite i pripremite duge rukave i visoke cipele, dolazi pravo jesensko zahlađenje

U danima koji slijede ne bi trebalo biti previše padalina, no niti toplog vremena. Temperature će se kretati oko 10 stupnjeva.

18:00h
0
Kiše jesenje
Foto: Ivan Brkić

Jesen je stigla. I to onaj manje ljepši dio. Nakon nekoliko zadovoljavajućih dana sunca i ugodnih temperatura stiže nam zahlađenje i ponešto padalina.

Dočekalo nas je lijepo sunčano jutro, no poslijepodne oblaci će polako početi sakrivati sunce i spuštati temperaturu. Kako prenosi Index, sa Arktika stiže hladna fronta. U večernjim satima srijede možemo očekivati obilnije pljuskove s grmljavinom. Meteoalarm izdao je upozorenje za cijelu Hrvatsku, pa tako i naš sjeverozapad.

Srećom po nas, ne očekuju nas obilne količine kiše kao na Jadranu. Što se tiče Koprivnice, DHMZ navodi kako će kiša padati krenuvši od danas predvečer pa do sutra prijepodne, kad bi se oblaci trebali razići. U danima koji slijede ne bi trebalo biti previše padalina, no niti toplog vremena. Temperature će se kretati oko 10 stupnjeva. Ista stvar vrijedi i za nešto zapadnije locirane Križevce. Mokra večer, mokra noć i mokro jutro te niže temperature narednih dana.

U Đurđevcu također ista slika, no s nešto manje padalina. Padat će kao i u ostalim dijelovima Podravine i Prigorja, od predvečerja do jutra u četvrtak, a onda u nadolazećim danima temperature će biti za duge rukave.

Što smo se skitali u kratkim rukavima, skitali smo se. Vrijeme je da nam ormar preuzmu dugi rukavi, duge hlače i visoke cipele. I kišobrani, naravno.

čitam...
Loading...