LJETO U LUDENSU

Izvučeni dobitnici ulaznica za predstavu FreeDA

17:30h
0

Kao poligon za nastanak ovog djela poslužili su život i rad Fride Kahlo, meksičke slikarice realizma, kubizma i nadrealizma.

Ove subote u Atriju koprivničkog Doma Mladih Ludens Teatar predstavlja još jednu odličnu predstavu u sklopu Ljeta u Ludensu. Predstavu FreeDA s Nerom Stipičević možete pogledati u 21 sat, a na kraju teksta saznajte tko su sretni dobitnici ulaznica.

Kao poligon za nastanak ovog djela poslužili su život i rad Fride Kahlo, meksičke slikarice realizma, kubizma i nadrealizma.

Strast prema životu, ljubav prema tradiciji i kulturnom nasljeđu kraja iz kojeg dolaze, povezali su umjetnicu iz malog dalmatinskog grada Makarske i umjetnicu iz Coyocoana, malog predjela velegrada Meksika.

To je polazna pozicija, susretanje sa svim posljedicama koje mjesto u kojem smo rođeni, i koje utječe na nas, donosi, te propitivanje kako iste utječu na nas.

Cijena pojedinačne ulaznice je 40 kuna, a ulaznice se mogu nabaviti u uredu Ludens teatra na 1. katu Doma Mladih (radno vrijeme radnim danom od 10 do 14 sati, a broj telefona je 097 758 3367), u Šarenom dućanu, u hotelu Podravina, Le Petit Cafeu i na ovom linku.

Sretni dobitnici ulaznice za predstavu su:
Matija Lojan iz Starigrada
Ivana Posedi iz Koprivnice
Dunja Špehar iz Novigrada Podravskog

Svoje ulaznice možete podići pola sata prije predstave na ulazu Doma Mladih.