međugeneracijski dijalog

Izvukli smo dobitnike ulaznica za deveti TEDxKoprivnicaLibrary

17:35h
0
tedx   mg
Govorit će sedam uspješnih žena i jedan muškarac // Foto: Matija Gudlin

Ove subote u Stručno-znanstvenom odjelu koprivničke knjižnice Fran Galović održat će se deveta konferencija TEDxKoprivnicaLibrary s početkom u 18 sati.

Velike ideje posjetiteljima će prezentirati sedam iznimnih žena i jedan muškarac te ih pokušati inspirirati svojim vizijama i dostignućima u područjima kojima se bave i u kojima ostavljaju nedvojbeno veliki trag, a s porukom “Vještina ne poznaje spol!”.

Konferencija se odvija povodom TEDWomen konferencije koju organizira TED svake godine, a njena posebnost jest da naglašava snagu žena i djevojaka koje su kreatorice i donositeljice promjena.

Govorit će Lidija Kralj, Tea Žakula, Irena Orlović, Koprivničanke Maša Zamljačanec i Andreja Salajec, te začetnici umjetničkog web-projekta Od5do95 Andrea Kaštelan, Arijana Lekić-Fridrih i Marin Leo Janković.

Cilj devetog TEDxKoprivnicaLibrarya je potaknuti međugeneracijski dijalog, a svaka žena koja sudjeluje u ovoj vremenskoj crti predstavlja po jednu godinu života – od 5 do 95 godina.

Zbog velikog interesa uvedene su besplatne ulaznice, koje ste mogli podići u Odjelu za odrasle od ponedjeljka. Portal ePodravina poklanja svojim čitateljima po jednu ulaznicu, a oni su: Maša Virag iz Jagnjedovca i Nenad Bojko iz Koprivnice.

Čestitamo sretnim dobitnicima, a svima vam želimo ugodno provedenu večer u knjižnici.

Komentiranjem prihvaćate naše Uvjete korištenja, komentiranja i zaštite privatnosti!

Reklamni sadržaj - sponzorira ADNOW