Jezero Šoderica

Izvukli smo sretne dobitnike koji će od sutra uživati na SHOWderici

Zabavu nastavljamo u subotu uz poznate izvođače kao što su Mašinko, One Step Away, Me As Well, Myrak, Marco Lucca, Dyslm i Octametric.

19:30h
0
Foto: Matija Gudlin

Dojmovi s prošlogodišnje, nikad bogatije, SHOWderice slegli su se, a već sutra na obalama Podravskog mora počinje ovogodišnje izdanje.

U večernjim satima možete uživati u trash obradama u punk rock verziji grupe Pullover, a do ranih jutarnjih sati zabavljat će nas DJ Gale uz dobro nam poznate trash hitove.

Zabavu nastavljamo u subotu uz poznate izvođače kao što su Mašinko, One Step Away, Me As Well, Myrak, Marco Lucca, Dyslm i Octametric. Spomenuti bendovi nastupat će na main stageu, a DJ na kombi stageu u kampu.

Također u subotu možete omjeriti snage u odbojci. Prijave za turnir su u subotu od 9 do 11 sati kraj odbojkaškog igrališta, a sama kotizacija je 60 kuna po timu. Turnir je ograničen na 16 timova, a kako organizatori promiču ravnopravnost spolova, timovi mogu biti miješani, a mogu se sastojati od maksimalno 4 igrača s tim da će se igrati 3 na 3.

Sponzori i Udruga športske rekreacije podravskih studenata osigurali su bogate nagrade za prva 3 mjesta.

Za vas smo pripremili četiri ulaznice, a slučajnim odabirom izvučeni su:
Vanesa Drakšić
Dalibor Domijan
Lidija Česi
Nives Vegh

Svoje ulaznice mogu podići sutra od 9 do 15 sati u redakciji epodravine, na adresi Ivana Generalića 3/1 na prvom katu Martinovke.

Čestitamo sretnim dobitnicima, a svima zajedno želimo dobar provod!

čitam...
Loading...