15. Partyloop Open Air

Izvukli smo sretne dobitnike poklona koji će se ove subote na obalama Šoderice rasplesati uz beatove Petra Dundova

Organizatori povodom obljetnice svim svojim vjernim posjetiteljima poklanjaju besplatan upad. 

20:00h
0
090628-partyloopchille

Ovog vikenda najavljene su velike vrućine, dnevne temperature kretat će se oko visokih 35 stupnjeva, stoga se jezero Šoderica nameće kao najbolji odabir za rashlađivanje.

Iz bogatog programa Ljeta na Šoderici, ove nas subote očekuje jedan od najvećih partija koji će se održati na obalama Podravskog mora.

Legendarni Partyloop Open Air, događaj dobro poznat svim obožavateljima elektronske glazbe, ove godine slavi 15 godina. Organizatori povodom obljetnice svim svojim vjernim posjetiteljima poklanjaju besplatan upad.

Glavni gost je Petar Dundov, DJ i producent kojeg cijene svi, bilo da su s techno, house, trance, disco ili drum’n’bass scene.

Prije Šoderice će skočiti do Berlina, Hamburga, Beograda i do Masters Cluba u Zagrebu, a 24. lipnja vrti set na Podravskom moru, nakon čega nastupa u dalekom Dubaiu.

Uz Petra Dundova publiku će svojim ritmovima rasplesavati publici dobro poznati Chille jr. i Zorools.

Portal ePodravina.hr svojim je vjernim čitateljima pripremio pet puta po dvije pozivnice uz koje dobivate gratis pivo. Slučajnim odabirom izvukli smo pet čitatelja, a oni su:
Adriana Barač
Paula Filjar
Damir Stojanov
Maja Bauch
Darko Kesteli

Čestitamo sretnim dobitnicima koji svoje ulaznice mogu pokupiti u redakciji portala ePodravina.hr na prvom katu poslovne zgrade Martinovka u Koprivnici (Ivana Generalića 3).

Popodnevni warmup party počinje već u 17 sati na plaži ispred kampa, dok večernji program počinje od 22 sata. Očekuje vas atraktivan light show u kombinaciji s vatrenim efektima i vrhunskim ozvučenjem. Dođite i budite dio povijesti.

čitam...
Loading...