Svjetska komičarka

Izvukli smo sretne dobitnike za večerašnji stand up nastup Katerine Vrane

13:55h
0
Katerina Vrana
Katerina Vrana

Na našoj Facebook stranici organizirali smo nagradnu igru za nastup Katerine Vrane, a metodom nasumičnog odabira, sreća se osmjehnula Nikolini Mehkek koji na stand up večer u Križevce vodi Ninu Vedriš te Petri Kraljić koja vodi Nikolu Kiš.

Kao što smo već najavili, večeras u križevački Klub kulture stiže Katerina Vrana koja će održati svoju popularnu predstavu About Sex s kojom puni dvorane diljem svijeta. Katerina je osvajačica trećeg mjesta na Funniest Person In The World in the Laugh Factory’s international natjecanju. Nikolina i Nina te Petra i Nikola sigurno će uživati u nastupu jedne od najsmiješnijih svjetskih komičarki, a dobitnici koje smo izvukli na našoj Facebook stranici mogu podići svoje ulaznice na ulazu Kluba kulture uz predočenje osobne iskaznice od 18:30 sati.

Ulaznica za stand up iznosi 30 kuna i može se kupiti u pretprodaji od 18:30 sati na ulazu u Klub kulture. Predstava počinje večeras u 19:30 sati iako je prvotno bila zakazana za 21 sat, ali zbog polufinalne utakmice hrvatske rukometne reprezentacije, organizatori su pomaknuli početak predstave kako bi publika mogla uživati u oba događanja.

Na putu između Atene i Londona, Katerina stigne gostovati kao govornik na TEDx nastupima, nastupala je na BBC TV i radio stanici, rasprodala tri noći zaredom usred Londona. Redovito nastupa od Britanije, Grčke, Australije, Amerike pa sve do Balkana, a put ju dovodi i do Križevaca.

Katerina Vrana nastupa na engleskom i priča o seksu, predstava se vrti oko njenog straha da to ne radimo dobro, a primjere vuče iz reklama, sextinga, pornića, hrane i gimnastike.

čitam...