budite in

Izvukli smo sretnike koji će prošetati svoje nove predivne GALKO torbice

GALKO, hrvatski proizvođač kožne galanterije, zauzima vodeće mjesto u ormarima širom regije. Njegova prepoznatljivost, kvaliteta i dizajn cjenjeni su već punih 25 godina.

09:44h
0

Vaš portal ePodravina misli na vas! Stoga Vas povodom našeg trećeg rođendana, GALKO nagrađuje predivnim i modernim kožnim torbicama za nju i njega!

Žensku torbicu osvojila je Jelena Šuster, a mušku Zdenka Filippi. Čestitamo dobitnicama, a detalje oko preuzimanja dobit će u inbox.

GALKO, hrvatski proizvođač kožne galanterije, zauzima vodeće mjesto u ormarima širom regije. Njegova prepoznatljivost, kvaliteta i dizajn cjenjeni su već punih 25 godina. Neiscrpan izvor ideja svakodnevnica je GALKO dizajnerskog tima, gdje je svaki doživljaj unesen u igru kože i detalja, protkan koncem i završen u cjelinu.

Dvadeset i peti rođendan GALKO je proslavio u svibnju u muzeju “MIMARA” povodom kojeg je pokrenuo humanitarnu akciju za pomoć djeci u udruzi “Ludbreško Sunce”. GALKO cijele godine daruje u nagradnim igrama putem svojeg facebook i instagram profila. Od srijede, 17. listopad Vas daruju sa 25% popusta povodom petog rođendana GALKO web trgovine koji traje do petka, 19. listopada, a odnosi se isključivo na kupnju putem GALKO web trgvoine i kupnju u GALKO maloprodajnim trgovinama.

Ne sumnjamo da će nas do kraja godine iznenaditi s još nekoliko nagradnih igara i popusta, a sve kako bi zaokružili ovu divnu srebrnu godišnjicu.