čestitamo

Izvukli smo sretnike koji će svoje mališane izvesti na izlet Tin – Express vlakićem

Karte se kupuju na željezničkim blagajnama u Varaždinu i Koprivnici. 

19:00h
0
Tin Express - Vlak Djeda Mraza
Foto: Mario Kos

Bliže se božićni i novogodišnji blagdani, koji su svima, a posebice mališanima, uvijek dobar povod za veselje, darivanje i ugodna druženja.

Da to može biti i na drugačiji način pokazuje HŽ Putnički prijevoz koji već tradicionalno u prosincu organizira prigodne dječje vlakove. Djecu u kolodvoru dočeka i u vožnji posebno ukrašenim i ozvučenim vlakom prati Djed Božićnjak, dijeli im darove i druži se s njima. Mališani ujedno imaju i uzbudljivu prigodu doživjeti ugođaj mnogima prvog putovanja vlakom.

Popularni Tin – Express vozi od kolodvora Varaždina do Ivanca i nazad 15. prosinca u 9.25 sati i u 11.10 sati, te 16. prosinca 2018. u 15.20 sati. Tin – Express od kolodvora Koprivnice do Jalžabeta i nazad vozi 16. prosinca u 11.05 sati i u 13.00 sati.

Karte se kupuju na željezničkim blagajnama u Varaždinu i Koprivnici.

Sretnici koji će se voziti u Tin – Expressu 16. prosinca (nedjelja) sa svojim mališanima su Helena Grabar Grobenski i Hrvoje Vukota.

Helena Grabar Grobenski osvojila je kartu Koprivnica – Varaždin, dok je Hrvoje Vukota dobitnik karte Varaždin – Koprivnica. Sretnici dobitnici karte podižu na šalteru u Koprivnici i Varaždinu uz predočenje osobne iskaznice.

Situacija je takva da dobitnik iz Varaždina može birati između vlaka 15. prosinca (subota) u 11.10 sati i onog idućeg dana 16. prosinca (nedjelja) u 15.20 sati.

Dobitnica koja putuje iz Koprivnice bira između ponuđenih termina 16. prosinca.
Molimo dobitnike da nam se jave u inbox ePodravine na Facebook stranici ili na mail redakcija@epodravina.hr.

čitam...
Loading...