nagradnjača

Izvukli smo sretnu dobitnicu rođendanskog poklona Vrtnog centra Agrokuća

Također, ako vam zatreba bilo kakav alat, oprema za rad u vrtu i voćnjaku, vrtne dekoracije ili oslonci i pokrovi za biljke – tu je opet Vrtni centar

10:02h
0
Foto: Agrokuća

Povodom svog četvrtog rođendana Vrtni centar Agrokuća za vas je u suradnji s portalom ePodravina pripremio sjajnu nagradnjaču u kojoj je jedna osoba na poklon dobila aranžirani vrtić s pelargonijom u tegli.

Igralo vas se zaista mnogo, a sada smo i odabrali sretnu dobitnicu! Njeno ime je Tajana Renjak kojoj ovim putem čestitamo.

Svoju nagradu možete podići od danas pa u narednim danima.

Također, ako vam zatreba bilo kakav alat, oprema za rad u vrtu i voćnjaku, vrtne dekoracije ili oslonci i pokrovi za biljke – tu je opet Vrtni centar. Za bogat i napredan rast nasada posjeduju najveći izbor supstrata, gnojiva i zaštitnih sredstava u raznim pakiranjima. Ukoliko je potreban bilo kakav dodatni savjet, također se možete obratiti njihovim stručnim zaposlenicima.

Naravno, to je tek manji dio priče. U sklopu Vrtnog centra koprivničke Agrokuće posluje i odjel za aranžiranje pa ćete tamo uvijek i u svako doba moći naći brojne varijante aranžmana od prirodnog ili umjetnog materijala i to za unutarnje i vanjske prostore, razne prigode i manifestacije, kao i za posljednja počivališta Vaših najmilijih.

čitam...