Jahači Galopa na konjičkom turniru u Zagrebu

22:03h
0
120529-kavur_tomislav

Protekle subote na Zagrebačkom hipodromu održan je turnir u preponskom jahanju u organizaciji Konjičkog kluba Karoca iz Zagreba na kojem je nastupalo 170 jahača iz Hrvatske i iz susjednih zemalja. Za konjički klub Galop team Koprivnica nastupali su Sanja i Tomislav Kavur sa konjima Art i Abba II. Oboje su nastupali u utakmicama visine prepona 1,00 m i 1,10 m.

U utakmici visine prepona 1,00 m startalo je 38 jahačih parova, a Sanja Kavur završila je svoj nastup s jednom pogreškom rušenja prepone, dok je Tomislav Kavur imao dvije pogreške te nisu ostvarili plasman.

U utakmici visine prepona 1,10 m startalo je 55 jahačih parova, Sanja Kavur na Artu imala je tri pogreške u parkuru te je sa 19 kaznenih bodova zauzela 17. mjesto dok je Tomislav Kavur na Abbi II završio parkur bez pogreške, a u dodatnom natjecanju (baražu) imao je jedno rušenje te je sa 4 kaznena boda zauzeo 9. mjesto.

U srijedu 30. svibnja jahači Galopa Ema Kolarek, Lucija Frtalić, Sonja Žepina i Sanja Kavur pridružit će se javnom treningu u Varaždinu pod vodstvom renomiranog internacionalnog trenera Rajka Dokića.